Pregateste-te pentru Sarbatorile de iarna! Decoreaza in rosu si auriu

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 23:36
4911 citiri
Pregateste-te pentru Sarbatorile de iarna! Decoreaza in rosu si auriu

Numaratoarea inversa pana la inceputul sarbatorilor de iarna a inceput. Magazinele sunt deja invadate cu decoratiuni pentru Craciun, cu ghirlande colorate sau cu globuri de diverse marimi si forme.

Pentru ca avem o paleta larga de alegeri, este inevitabil sa descoperim ca nu ne putemd ecide ce culori sa folosim pentru impodobirea bradului de Craciun sau pentru coronita de la usa de la intrare.

Designerii ne spun un singur lucru: in acest an, Sarbatorile ori sunt in rosu si auriu ori nu mai sunt deloc! Si pentru ca sarcina voastra sa fie mai usoara, orientati-va in magazine spre decoratiunile de inspiratie orientala.

Pentru a decora casa in stilul oriental, trebuie sa punem pe masa de Sarbatori lumanari parfumate in arome bogate, precum mosc si paciuli, siruri lungi de margele si crengute de brad.

Pentru ca suntem in anul crizei, nu e neaparat nevoie sa cheltuiti bani pe decoratiuni de Sarbatori. Puteti sa apelati cu incredere la ceea ce aveti prin casa, avand grija sa le asortati cu gust.

Femme Actuelle va da cateva sfaturi despre cum sa faceti o atmosfera perfecta in casa in aceasta perioada.

1. Ghirlande romantice.

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de a petrece cateva momente de tandrete alaturi de cei dragi. Nimic nu creeaza un cadru mai romantic decat ghirladele de flori rosii. Acestea nu trebuie plasate doar in zona bradului- intreaga casa poate fi facuta mai primitoare cu ajurotul siragurilor de flori.

2. Bradutul aurit.

Pe langa celebrul brad natural, pe langa care copiii se aduna pentru a-si primi cadourile sau a canta colinde, este esential sa cumparati o creatie originala: un bradut electric auriu.

Acesta este caracterizat de originalitate si rafinament, iar costumatiile special alese pentru petrecerea sarbatorilor de iarna vor fi puse in valoare de lumina sa.

3. Craciunul simturilor.

Pe langa mirosul de cozonaci si de sarmale proaspat pregatite, Craciunul trebuie sa fie si unul al simturilor orientale.

Lumanarile si uleiurile parfumate sunt esentiale pentru a crea o atmosfera Zen in seara de Revelion.

4. Globuri in multe forme.

Trebuie sa imbinati diverse modele si marimi de globuri, unificate doar de culoare. Nu va limitati la doua-trei modele- opulenta orientala e respectat doar daca va oboseste privirea atunci cand admirati bradul de Craciun.

Alegeti forme inedite si puneti accentul pe culoare pentru a fi sigur ca veti crea un decor perfect.

5. Creaza atmosfera.

Situata in centrul mesei, o lumanare frumos decorata va crea o seara calda si intima in ziua Craciunului sau de Revelion. Inspira-te din motivele de sezon. Nu este greu, apeleaza doar la imaginatie si poti face chiar tu aceasta decoratiune - ai doar grija sa nu palsezi prea aproape de flacara materiale inflamabile.

6. Vesela si lumanari asoratate.

Fata de masa, vesela, lumanarile si decoratiunile de aceeasi nuanta, preferabil aurii, sunt perfecte pentru a va impresiona invitatii la masa de Craciun.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#sarbatori iarna, #decoratiuni sarbatori, #rosu auriu, #decor Craciun , #decoratiuni interioare