Tendinte in decoratiuni interioare pentru 2013 (Galerie foto)

Duminica, 20 Ianuarie 2013, ora 08:00
11629 citiri
Tendinte in decoratiuni interioare pentru 2013 (Galerie foto)
Foto: OInteriorDesign.com/Don Riley

Tendintele in ale designului interior se schimba periodic. Modele, culori, structuri, forme, toate se transforma sub privirea creativa a celor care stabilesc noile trenduri.

Daca vrei sa stii ce trebuie sa adaugi in acest an casei tale sau daca doresti sa iti regandesti intreaga locuinta, in ceea ce priveste decorarea, iata care sunt cele mai noi tendinte ale anului 2013, din care te poti inspira, conform Good Housekeeping.

Verde smarald, culoarea anului 2013

Compania Pantone este cea care detine drepturile asupra sistemului standard de reproducere a culorilor, folosit in domenii precum industria modei, a tipografiei, a metalelor plastice etc. Ei bine, conform acestei companii, culoarea vedeta a anului 2013 este verdele smarald. Asadar, foloseste-o si in decoratiunile interioare, in obiecte decorative sau pentru usi sau ferestre.

Daca te feresti de culorile tari, alege tonuri de verde mai subtile.

Albastru inchis cu modele grafice

Aceeasi companie ofera credit si acestei nuante de albastru. De altfel, albastrul inchis merge foarte bine folosit singur, dar si alaturi de modele grafice, o alta caracteristica in voga in ceea ce priveste designul de interior, anul acesta.

O pata de culoare... albastra

Daca nu esti gata sa iti colorezi casa cu tot felul de nuante puternice, designerii te indeamna sa optezi pentru o pata de culoare. Recomandat ar fi sa folosesti tot albastrul inchis pentru un obiect ceva mai mare, cum ar fi, de exemplu, un dulap.

Moda anilor '20 revine in forta

Trendurile anilor '20 se intorc, asa ca te poti inspira din filmele americane atunci cand iti decorezi casa, alegi culorile pentru pereti sau forma mobilierului.

Stilul brut, mult mai popular

Orice casa moderna ar trebui sa aiba pe alocuri si un look rustic. Designerii ne indeamna sa optam pentru mobilier cu suprafete din piatra si lemn, naturale, nefinisate.

Aurul si alama - castigatorii la categoria "metale"

Se pare ca anul acesta designerii au decis ca aurul si alama merg foarte bine cu aproape toate culorile, combinatiile ce rezulta fiind dintre cele mai spectaculoase.

Alb-negru, combinatia clasica ce nu da gres niciodata

Aceasta combinatie nu are varsta si este una destul de ofertanta in ceea ce priveste experimentele in design interior.

Obiecte din lemn pentru casele cochete

Piesele din lemn ofera o frumusete naturala, dar si accente neutre care armonizeaza culorile, texturile si formele folosite in decoratiuni.

O combinatie de texturi

Texturile diverse ofera o cromatica aparte si un impact vizual deosebit. Decoreaza-ti casa cu mese din piatra, abajururi clasice, un tablou avangardist, un covoras cu model etc.

Mergi pe mana graficii

Dungile sunt din nou foarte populare, la fel ca oricare alt detaliu ce face apel la grafica. Culori ale caror limite interfereaza interesant, pardoseli si accesorii ce par sa spuna povesti sau modele cat mai vii.

Opteaza pentru modele si culori care sa se completeze

Pentru a permite culorilor si modelelor mai indraznete sa iasa in evidenta, alege-le astfel incat sa se completeze. Texturile diferite armonizeaza-le cu nuante puternice de galben si verde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#decoratiuni interioare trenduri 2013, #idei decoratiuni interioare, #idei design interior modern, #combinare culori decorare casa , #decoratiuni interioare