Cumpara acum de la www.SKUT.ro sistemele de supraveghere cu care englezii isi monitorizeaza capitala!

Marti, 24 Iunie 2014, ora 08:00
2798 citiri
Cumpara acum de la www.SKUT.ro sistemele de supraveghere cu care englezii isi monitorizeaza capitala!

Lansat de curand, www.Skut.ro isi croieste rapid drum in topul de profil printr-o combinatie de solutii tehnice inovatoare, un raport pret-calitate imbatabil si produse importate de la branduri de top din domeniu.

Distribuitor al produselor companiei Hikvision, brandul numarul 1 in materie de sisteme de supraveghere al momentului, brand folosit si la supravegherea Londrei, in locatii precum stadionul echipei Chelsea, www.Skut.ro pune accent pe varietatea de sisteme si solutii puse la dispozitia clientilor.

Ce inseamna securitate in momentul actual?

Sistemele de siguranta au evoluat rapid in ultimele decenii, trecandu-se de la variantele simple de supraveghere analogica, la camere IP, interfoane,videointerfoane, control acces sau detectie incendiu. In momentul actual, o combinatie de astfel de solutii tehnice pot proteja o locatie impotriva unei serii lungi de pericole, descurajand in acelasi timp incercarile de comitere a unor infractiuni inainte ca acestea sa se produca.

Preventia este cuvantul cheie pe care isi bazeaza filozofia compania Hikvision, brand de top in materie de supraveghere video, recomandat de www.Skut.ro. Se doreste introducerea pe piata romaneasca a unei game de produse bogate care sa serveasca catre promovarea unor solutii de securitate complete.

Gama de produse promovate de Skut.ro

Cu scopul de a promova solutiile de securitate eficiente si pe piata din Romania, piata relativ slab dezvoltata prin comparatie cu situatia de peste hotare, retailerul ofera o gama larga de produse din toate domeniile destinate sigurantei, de la sisteme de supraveghere skut.ro pana la kit-uri complete de securitate.

Camere de supraveghere analogice - solutia clasica, ce inca se mentine pe piata drept cea mai utilizata modalitate de supraveghere video, o reprezinta camerele analogice ce functioneaza impreuna cu un DVR specializat, fara a fi nevoie de o conexiune la internet, evitandu-se astfel riscul unor atacuri asupra retelei care sa afecteze si sistemul de supraveghere video.

Camere de supraveghere IP - cea mai moderna solutie in materie de tehnologie de supraveghere video sunt camerele video IP wireless prezente pe skut.ro. Acestea au o autonomie ce nu se poate compara cu variantele clasice, unele dintre modelele de camere IP stand alone avand inclusiv mediul de stocare incorporate, putand sa functioneze pe cont propriu fara a fi nevoie de cabluri si NVR-uri (varianta pentru camerele IP a DVR-ului). Un alt avantaj a acestor tipuri de sisteme este faptul ca acestea nu mai sunt limitate de cabluri sau de numarul de canale disponibile pe DVR.

Sisteme de alarma - dedicate pentru locuinte sau sedii de firma, www.Skut.ro pune la dispozitia utilizatorilor cea mai bogata gama de sisteme de alarma din mediul online, incepand cu centrale, senzori, sirene, dar si solutii wireless, extrem de usor de montat si folosit.

Control acces - pentru controlul accesului in cladiri sau in sediul firmelor sunt disponibile pe site centrale de acces ce suporta de la 500 pana la 30.000 de utilizatori.

Detectie incendiu - indispensabile mai ales in cladirile de birouri in care o defectare a sistemului electric poate insemna dezastrul, solutiile pentru detectie de incendiu de la www.Skut.ro sunt dedicate tuturor tipurilor de clienti, de la cei care au nevoie de sisteme conventionale pentru locuinta sau sedii mici, la sisteme adresabile cu butoane de panica ce pot face diferenta intre o tragedie si o alarma gestionata astfel incat sa se evite pe cat posibil pierderile materiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#camee supraveghere Skut, #camere supraveghere analogica, #camere supraveghere IP , #familia