Viata la o aruncatura de cutit. Povestea fascinanta a unei emigrante din Romania (Video)

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 00:10
5809 citiri
Viata la o aruncatura de cutit. Povestea fascinanta a unei emigrante din Romania (Video)
Foto: DailyMail

Atunci cand restrictiile de munca pentru romani in Marea Britanie au fost ridicate, Dumitrita Tudorache, de 27 de ani, a decis sa-si paraseasca familia din Romania si sa se mute la Londra, pentru a-si urma visul.

In momentul de fata, ea lucreaza la Circul Ororilor din metropola britanica, ca asistenta a unui aruncator de cutite. Departe de a fi ingrozita, Dumitrita, in al carei oras natal, Snagov, se afla mormantul lui "Dracula", considera ca acesta este locul de munca perfect, consemneaza Daily Mail.

"Am iubit intotdeauna circul si de copil am sperat ca intr-o zi voi ajunge acolo. Imediat ce am citit despre Circul Ororilor pe Internet, am stiut ca acesta este locul perfect. El combina toate pasiunile mele: groaza, calatorie si circ. Nu mi-am imaginat niciodata ca as putea lucra aici", a spus romanca.

La doar doua zile dupa sosirea in Marea Britanie, pe 8 ianuarie, Dumitrita si-a facut debutul in fata unui public entuziast in Brighton.

"Am fost atat de fericita in prima mea zi, incat am uitat complet de pericole. Desigur mi-a fost un pic teama, dar am depasit acest moment", a povestit ea.

Exista totusi o persoana care este in continuare ingrijorata de alegerea ei neobisnuita in cariera. Este vorba de mama ei, care este foarte speriata de perspectiva de a avea o fiica spre care sunt lansate cutite.

Fratii ei au locuri de munca normale, unul sofer, celalalt avocat, iar Dumitrita le-a spus sa nu-si faca griji in privinta ei.

Ea le-a transmis: "Am incredere deplina in echipa, deoarece toti sunt profesionisti si sunt bine antrenati. Doar doua persoane au fost lovite in ultimii douazeci de ani, asa ca eu cred ca sansele de a fi ranita sunt foarte mici. Sunt relaxata si chiar tin ochii deschisi. Asa pot vedea cutitele care vin catre mine, si stiu ca nu ma ating. Secretul in aceasta meserie este sa stai nemiscat. In rest, totul e ok!"

Dumitrita, care a lucrat ca menajera si baby-sitter in Romania, spune ca nu stie cum va reactiona viitorul ei prieten cand va afla despre locul ei de munca.

"Cred ca va zice despre mine fie ca sunt foarte interesanta, fie ca sunt nebuna" a concluzionat ea.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#asistenta aruncator cutite, #circul ororilor londra, #emigranta romanca circ , #familia
Comentarii
Poza Conu_Alecu
Conu_Alecu
rank 5
D - le da' ce de poportunități oferă tara asta, incredibil, stai ca
Poza Ricel
Ricel
rank 1
Curajoasa fata ! Multa bafta ..!