Ce ciorapi se muleaza pe starea ta de spririt, in sezonul rece? (Galerie foto)

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 11:29
8266 citiri
Ce ciorapi se muleaza pe starea ta de spririt, in sezonul rece? (Galerie foto)

Chiar daca e inca frig, nu inseamna ca trebuie sa te infofolesti din cap pana in picioare si sa renunti la stil. Colantii, dresurile si ciorapii reprezinta piese vestimentare ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de iarna a unei tinere.

Acestia nu numai ca pastreaza foarte bine caldura, avand in vedere ca sunt stramti, dar te ajuta sa porti si acele tinute de toamna sau de primavara la care nu ai vrea sa renunti. In continuare, va prezentam cateva idei de combinare a colantilor si a ciorapilor la vestimentatia din sezonul rece, culese de Ehow:

O pereche de ciorapi precum cei din imaginea de mai jos nu numai ca te vor ajuta sa invingi gerul si vantul de afara, dar iti vor da ocazia sa iti etalezi in continuare lungimea si supletea picioarelor, mai ales daca optezi pentru o culoare si o textura neutra. Daca vrei ceva mai interesant, alege niste colanti sau niste ciorapi cu model sau care au cusaturi. Combina-i cu o fusta tip creion sau cu pulover supradimensionat, iar in picioare pune-ti cizmele sau ghetele preferate.

Dresurile nu trebuie sa lipseasca din garderoba de iarna a niciunei femei cochete. In cazul in care locuiesti intr-o zona cu ierni mai blande, este suficient sa porti o singura pereche de ciorapi, sa o asortezi cu o rochita vaporoasa cu model, peste care sa pui o jacheta simpla, sa iei niste cizme in picioare, completand totul cu un fes si o esarfa lejera, exact ca in imaginea de mai jos.

In cazul in care locuiesti intr-o zona cu un climat mai rece, ai putea sa porti doua perechi de dresuri in acelasi timp, chiar de culori diferite, iar efectul termic va fi mai bun decat daca ai purta o singura pereche, mai groasa. Atunci cand porti doua perechi, una te ajuta sa mentii caldura in corp, iar cealalta te fereste de gerul de afara. Fii atenta si cum se combina culorile!

Daca vrei sa iesi din monotonia zilelor gri, alege niste nuante indraznete, cum ar fi un portocaliu inchis, un sangeriu sau un purpuriu intunecat pentru ciorapii sau colantii tai. Aceste culori te vor ajuta sa atragi atentia in zilele mohorate, ridicandu-ti chiar si tie moralul.

Urmatoarea tinuta, desi destul de sumara pentru a fi purtata iarna, este una destul de comoda. Alege sa porti o pereche de sosete pana la genunchi, in combinatie cu o pereche de pantofi tip balerini, o fusta cu pliuri late si un pulover larg bagat in ea. Intrucat tinuta este una destul de incarcata, incearca sa folosesti culori neutre sau nuante din aceeasi paleta cromatica.

Chiar daca afara este frig, trebuie sa ai in vedere ca ai putea avea nevoie de o tinuta de mers la Opera, pentru serate mai speciale sau pentru mese formale. In cazul acesta, ca sa nu ingheti de frig in rochita scurta, va trebui sa alegi o pereche de dresuri mai groase. Ca sa nu banalizezi tinuta, poti opta pentru o pereche de ciorapi in nuanta metalica.

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#idei purtat colanti, #sfaturi combinare colanti, #colanti pulover fusta, #colanti cizme ghete iarna, #tipuri colanti, #modele colanti, #dresuri culorate combinatii, #asortare dresuri colorate , #fashion