Ce costum de baie ti se potriveste, in functie de forma corpului (Galerie foto)

Sambata, 25 Mai 2013, ora 21:15
48714 citiri
Ce costum de baie ti se potriveste, in functie de forma corpului (Galerie foto)

Daca ti se pare ca formele tale nu sunt suficient de atragatoare ca sa le expui la soare, afla ca iti poti lua costumele de baie in functie de forma corpului.

Anumite defecte pot fi mascate cu ajutorul croielilor mai speciale sau cu ajutorul imprimeurilor de pe materialul costumului de baie, potrivit sfaturilor oferite de Woman's Day si de Self.

Astfel, o burtica mai proeminenta, un posterior mai bombat, niste solduri prea late sau un bust prea generos pot fi mascate cu ajutorul costumului pe care il pui pe tine cand iesi la plaja. Costumele "cu totul" arata foarte elegant pe o silueta masiva, mai ales atunci cand au si imprimeuri cu multe detalii.

Costume de baie pentru o silueta masiva

O rochie de plaja cu bretele si decolteu in "V" este recomandata femeilor care au si un bust generos, pe langa solduri late si un posterior mai mare.

Daca ai o structura solida si esti nu doar inalta, ci si voinica, este recomandat sa porti un costum de baie compus dintr-un top de plaja care se leaga dupa cap si un slip, ambele cu imprimeuri florale.

Costume de baie pentru un posterior mare

Daca ceea ce vrei sa maschezi este posteriorul, atunci sunt recomandate costumele de baie dintr-o singura piesa, care au pe deasupra slipului si o fustita scurta. Aceasta te va ajuta sa estompezi niste fese mai mari, fara sa-ti ascunda picioarele.

Recomandata in cazul unui posterior mai mare este si costumul de baie Chanel de mai jos, in acelasi stil, cu fustita. Ceea ce aduce un plus de avantaj unui trup cu posteriorul mare este combinatia de alb si negru din partea de sus a costumului, completata de fusta neagra si captusita.

De asemenea, atunci cand partea de sus a picioarelor se termina cu un posterior mai mare, recomandate sunt si costumele de baie ajustabile. Acesta au niste sireturi care permit ajustarea inaltimii slipului si a topului.

O metoda eficienta de a masca niste fese mai plinute este atragerea atentiei catre detalii. Un costum dintr-o singura piesa cu un imprimeu cu multe detalii si o cromatica vie va face ca punctul de interes sa ramana asupra piesei vestimentare, nu asupra formei corpului pe care o imbraca.

Costume de baie pentru un bust generos

Daca problema ta cand vine vorba de expunere la plaja o reprezinta un bust prea mare, atunci probabil ca stii deja ca, la fel ca atunci cand iti alegi sutienele de zi cu zi, trebuie sa optezi pentru ceva care are cupa si sarma pentru suport, cum este cel de mai jos.

O optiune la fel de eficienta pentru sustinerea unor sani mari la plaja, mai ales daca ai de gand sa si inoti mult, este un costum de baie cu cupa ajustabila, compus dintr-o singura piesa, dar sa sa nu fie mono, ci cu un imprimeu detaliat precum cel din fotografie.

Costume de baie pentru un bust prea mic

Atunci cand ai sanii mici, poti oferi bustului volum prin culoare, croiala sau imprimeuri cat mai mare. Spre exemplu, ai putea compune un costum de baie dintr-un slip cu doua bretele si un sutien cu falduri, precum cel din poza.

La fel ca si in cazul femeilor cu sanii mari, si cele mai mici trebuie sa opteze pentru costume de baie cu sutiene ajustabile, cum este cel de mai jos. Daca ai si un mijloc de viespe si un posterior mai bombat, poti completa costumul de plaja cu un slip cu talia foarta inalta, care va atrage atentia asupra abdomenului, lipsa unui bust generos nemaifiind atat de evidenta.

Costume de baie pentru femeile cu o silueta dreapta, fara forme

In cazul in care forma corpului tau este de copil, fara forme bombate sau burtica, ceea ce trebuie sa faci este sa creezi volum in acele zone. O idee ar fi sa optezi pentru un costum de baie cu dungi colorate in "v", care vor da impresia unui trup asemanator celui in forma de clepsidra, adica va creea volum in zona soldurilor si a bustului.

La fel ca in cazul femeilor plinute, si in cazul celor fara forme sunt recomandate constumele dintr-o singura piesa sau care acopera zona taliei. Totusi, daca ai un trunchi drept, fara o talie ingusta, poti sa o evidentiezi printr-un imprimeu clepsidra pozitionat pe mijlocul costumului de baie, care va ajusta mult vizual forma corpului tau.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#costum baie femeie plinuta, #costum baie marime mare, #costum baie ascuns burtica, #costum baie posterior mare , #fashion
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
No comment. Nu mai merg in vacanta la acest hotel!