Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU (Galerie Foto) 21 noiembrie 2010

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 09:11
4765 citiri
Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU (Galerie Foto) 21 noiembrie 2010

In fiecare weekend, Ziare.com iti prezinta gafele vestimentare ale vedetelor, dar si divele care au ales cele mai frumoase tinute, menite sa iti taie respiratia. Printre vedetele din aceasta saptamana se numara Christina Aguilera si Natalie Portman.

Saptamana aceasta ne-a aratat ca o persoana se poate concomitent si pe lista de "asa da" si pe cea de "asa nu", ca premiile muzicii country nu inseamna numai palarii de paie si veste de piele si ca poti avea surprize neplacute in ceea ce priveste vestimentatia si din partea unor vedete foarte stylish de obicei.

Asa NU

Christina Aguilera

Cantareata si actrita Christina Aguilera, aflata aici la premiera filmului sau "Burlesque" , poarta o rochie verde smarald, cu taile empire, semnata Elie Saab. Tinuta se vrea a fi una dramatica, si reuseste sa fie, dar probabil nu in sensul in care si-l dorea Aguilera. Parul blod platinat, prins intr-un coc dezordonat, buzele rosii, machiajul de prost gust, nimic nu se potriveste. Ce bine ar fi stat rochia asta pe Angelina Jolie!

Natalie Portman

Rochia Rodarte a lui Natalie Portman, de la premiera filmului "Black Swan" de la Hollywood, nu are in principiu nimic ofensator. Singura problema este ca suntem in luna noiembrie, in plina iarna, si rochia ar fi fost mult mai potrivita pentru primavara./vara. Ok, mai sunt doua probleme: pantofii aurii tip Mary Jane si coafura prea girly.

Anne Hathaway

Anne Hathaway face de obicei alegeri vestimentare foarte bune. Acesta nu este unul din acele cazuri. Actrita se afla la premiera filmului "Love and Other Drugs" din New York, purtand o rochie alba Valentino si pantofi Jimmy Choo. Arata ca un bibelou-ingeras si funda de la gat este overkill.

Blake Lively

Blake Lively este din pacate o surpriza neplacuta, desi actrita din serialul "Gossip Girl" este protejata celebrei Anna Wintour, redactorul revistei Vogue. Rochia Chanel este sexy, ce-i drept, dar sutienul bej de pe dedesubt sigur nu este, si partea de jos pare ca tocmai a fost sfasiata de pisici salbatice. Ca sa nu mai vorbim de pantofii de catifea Christian Louboutin, care nu au ce cauta in ecuatie.

Asa DA

Rachel Bilson

Actrita Rachel Bilson, aflata la o gala din Los Angeles, a incercat ceva diferit, purtand o rochie auriu cu alb semnata Chanel, pantofi cu lanturi Camilla Skovgaard si o poseta plic neagra. Sandalele sunt senzationale si rochia este combinatia perfecta hippie chic si haute couture, potrivit E! Online.

Natalie Portman

Iata ca Natalie Portman a ajuns si pe lista celor mai imbracate vedete de saptamana aceasta, cu tinuta purtata la Governors Awards din Hollywood, California. Frumoasa actrita a purtat o rochie violet de Lanvin si sandale Stella McCartney, poseta si bijuterii Jamie Wolf. Culoarea aceasta este greu de purtat, dar lui Natalie ii vine bine si rochia ii se potriveste perfect.

Emma Watson

Toate privirile au fost indreptate catre Emma Watson in timpul promovarii ultimului film din seria "Harry Potter". Si frumusica britanica nu a dezamagit, purtand o rochie vintage cu dantela la premiera de la Londra, cu terminatie de pene, platforme Charlotte Olympia si o coafura stil Mia Farrow. Chic, sexy si tineresc.

Gwyneth Paltrow

La Country Music Awards, unde si-a demonstrat si calitatile vocale, Gwyneth Paltrow a fost de departe cel mai bine imbracata, intr-o rochie ombre Versace, cu decupaje. Probabil ca rochia aceasta este ceva ce ar purta mai degraba J.Lo sau Beyonce, dar Gwyneth Paltrow trebuie aplaudata pentru ca si-a asumat un risc cu aceasta tinuta si a functionat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ce mai poarta vedetele, #fashion vedete, #moda vedete , #fashion