Pregateste-ti garderoba pentru vara!

Advertorial
Joi, 28 Iunie 2018, ora 18:25
6376 citiri
Pregateste-ti garderoba pentru vara!
Foto: CC0 Creative Commons

Esti pregatita de vara si pentru o garderoba senzationala, de "catwalk"? Ei bine, in acest articol iti vom sugera cateva outfit-uri pe care la poti avea foarte rapid, pentru orice buget. Click aici si descopera cele mai tari tinute de abordat in aceasta vara.

Rochite, costume de baie, jeansi, sandale sau pantofi, toate sunt la un loc si, in plus, gasesti colectii noi la reduceri de peste 70%.

Citeste mai departe si afla ce tinute poti purta pentru zilele de vara si de unde le poti cumpara.

De unde achizitionezi cele mai cool outfit-uri?

Cele mai in trend haine, pentru a-ti putea crea tinuta perfecta, le gasesti la magazinele de tip Outlet. Aici gasesti haine cu reduceri de peste 70% si, in plus, gasesti colectii de haine pentru toate gusturile.

Un magazin de tip Outlet ofera o categorie diversificata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Tot ce conteaza, insa, este sa te gandesti la ce vrei sa cumperi si sigur vei gasi ceva special pentru a-ti crea garderoba ideala.

Daca vrei sa fii in tendinte, sa fii conform tiparelor din moda, vino la un magazin de tip Outlet si vei gasi hainele potrivite, de zi, de seara sau cocktail. Indiferent de motivul pentru care vrei sa alegi o tinuta, tine cont de sfaturile din moda si incearca sa le adaptaezi stilului tau.

Mai mult, la un magazin de tip Outlet, cum este cel mentionat anterior, ai avantajul ca piesele vestimentare sunt la preturi mult mai reduse si poti cumpara elementele preferate, oricandLa capitolul calitate, acestea sunt la standarde maxime si in conformitate cu normele din piata.

Un alt avantaj ar fi ca preturilor deja reduse li se mai aplica o alta reducere ceea ce insemna ca iti poti cumpara mai multe haine din diferite colectii.

Acum, ca este vara, trebuie sa-ti reinnoiesti garderoba si sa-ti creezi cele mai traznite si unice outfit-uri.

Daca vrei sa iesi din tipare, alege hainele potrivite, in tendinte, la cele mai avantajoase preturi.

Ce se poarta in vara aceasta?

In vara aceasta predomina, in materie de culoare, nuantele de violet., iar pe langa aceasta nuanta, galbenul si albastru isi fac prezenta in garderoba. Asa ca adopta aceste culori si poarta-le cu mult curaj si incredere.

Ca tinuta, poti opta pentru o pereche de jeansi, un tricou din bumbac, violet, si o pereche de pantofi stiletto. In plus, poti adauga o geanta pentru umar si o pereche de cercei in stil retro, statement. Acest outfit este lejer si poate fi purtat atat pe timp de zi cat si seara.

Jeansii, cea mai intalnita piesa vestimentara, isi pastreaza un loc fruntas in aceasta vara in garderoba. Astfel, poti alege o pereche de jeansi de culoare denim, indigo.

Rochiilesunt un "must have" al verii.

Alege-le pe cele realizate din jacard inflorat si combina-le cu lte articole statement cum ar fi kimono-ul. Imprimeurile aflate in trend sunt cele inspirate din diverse obiecte de decor.

Sacourile sunt si ele in tendinte pentru aceasta perioada. Daca vrei sa ai un look cu elemente feminine, cat si masculine, poarta un sacou realizat dintr-un material sustenabil, o pereche de pantaloni largi, o bluza din matase si o pereche de sandale. Desigur, poti adauga bijuterii sau alte accesorii.

Pe langa aceste piese vestimentare, in aceasta vara se poarta franjurile, fulgii, bulinele, stilul retro si boho-chic. Poti alege rochii, fuste, bluze sau genti care sa aiba asemenea elemente.

Moda pentru aceasta vara iti ofera posibilitatea de a te juca cu foarte multe combinatii futuriste si combinatii personale, ce te reprezinta cel mai bine. Tot ce conteaza estesa adaptezi stilul tau la tendintele din moda.

Alege indraznet si vei arata impecabil in orice moment!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#moda vara, #garderoba vara , #fashion