Ziare.com

Romanian Fashion Week 2010

Sambata, 29 Mai 2010, ora 14:33

   

Romanian Fashion Week 2010
Editia a XII-a din Romanian Fashion Week, cel mai longeviv si celebru eveniment de moda din Romania, infiintat si sustinut de catre Irina Schrotter, se va desfasura ca de obicei la Iasi, de data aceasta intre 9-10 iunie.

Vor fi prezentate colectiile celor mai importanti designeri din tara, dar si colectiile unor invitati din strainatate, RFW sustinand si promovand tinerii designeri si marcile romanesti de pret-a-porter, fiind un eveniment dedicat, de multe ori chiar in intregime, modei romanesti.

Evenimentul este organizat de asociatia FIT-"Future In Textile", pe podium urmand a fi prezentate 21 de colectii, cu o sceno-tehnica de specialitate si o intreaga desfasurare de forte, asa cum ne-am obisnuit.

Vor fi prezenti 150 tehnicieni si peste 300 manechine, plus 100 de jurnalisti din presa scrisa si televiziune, care vor asigura transmisiuni in direct, reportaje speciale, talk show-uri, evenimentul fiind prezentat si in lumea virtuala prin intermediul site-ului de specialitate www.fashionandbeauty.ro si a site-ului www.121.ro, dar si prin intermediul celor mai renumiti blogeri din moda romaneasca.

In cadrul acestei editii care are loc in Sala Polivalenta vor fi prezentate colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din Romania, printre participantii deja anuntati fiind Irina Schrotter, Irina Schrotter &Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Razvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Violeta Costin, Alina Latan, Dinasty, Mircea Barbulescu, Ravioli, Jolidon, Alina Botea, Andreea Tincu&Sense, Lucian Pop, Kinga Varga, Adelina Ivan, Andra Clitan si inca multi altii.

De mentionat ca primaria Iasi a revenit la sentimente mai bune si va sprijini, cu acordul consilierilor locali, festivalul cu suma de 4000 euro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1141 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor