Romanian Fashion Week 2010

Sambata, 29 Mai 2010, ora 14:33
1276 citiri
Romanian Fashion Week 2010

Editia a XII-a din Romanian Fashion Week, cel mai longeviv si celebru eveniment de moda din Romania, infiintat si sustinut de catre Irina Schrotter, se va desfasura ca de obicei la Iasi, de data aceasta intre 9-10 iunie.

Vor fi prezentate colectiile celor mai importanti designeri din tara, dar si colectiile unor invitati din strainatate, RFW sustinand si promovand tinerii designeri si marcile romanesti de pret-a-porter, fiind un eveniment dedicat, de multe ori chiar in intregime, modei romanesti.

Evenimentul este organizat de asociatia FIT-"Future In Textile", pe podium urmand a fi prezentate 21 de colectii, cu o sceno-tehnica de specialitate si o intreaga desfasurare de forte, asa cum ne-am obisnuit.

Vor fi prezenti 150 tehnicieni si peste 300 manechine, plus 100 de jurnalisti din presa scrisa si televiziune, care vor asigura transmisiuni in direct, reportaje speciale, talk show-uri, evenimentul fiind prezentat si in lumea virtuala prin intermediul site-ului de specialitate www.fashionandbeauty.ro si a site-ului www.121.ro, dar si prin intermediul celor mai renumiti blogeri din moda romaneasca.

In cadrul acestei editii care are loc in Sala Polivalenta vor fi prezentate colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din Romania, printre participantii deja anuntati fiind Irina Schrotter, Irina Schrotter &Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Razvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Violeta Costin, Alina Latan, Dinasty, Mircea Barbulescu, Ravioli, Jolidon, Alina Botea, Andreea Tincu&Sense, Lucian Pop, Kinga Varga, Adelina Ivan, Andra Clitan si inca multi altii.

De mentionat ca primaria Iasi a revenit la sentimente mai bune si va sprijini, cu acordul consilierilor locali, festivalul cu suma de 4000 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Romanian Fashion Week 2010, #Iasi Romanian Fashion Week , #fashion