Afla daca unei femei ii place de tine citindu-i privirea

Duminica, 18 Martie 2012, ora 11:02
39117 citiri
Afla daca unei femei ii place de tine citindu-i privirea
Foto: Guliver

Modul de a gandi al femeilor a reprezentat dintotdeauna un mister pentru majoritatea barbatilor. Pentru cei carora gandurile si actiunile misterioase ale doamnelor le erau imposibil de descifrat a aparut o raza de speranta.

Un nou studiu, concretizat intr-o carte de specialitate, a acordat o atentie deosebita modului in care femeia priveste un barbat la debutul intalnirii, stabilindu-se ca, in functie de tipul acestei priviri, se poate spune daca barbatul are vreo sansa la inima doamnei pe care a pus ochii, scrie Daily Mail.

Ceea ce se intampla in primele 45 de secunde scurse dupa intalnire arata daca dragostea pluteste in aer sau seducatorul mascul se va alege doar un dus rece.

Ali Campbell, autor al cartii "More than Just Sex", spune ca, atunci cand femeia priveste in jos iar apoi incepe sa-si roteasca privirea pe podea, mai mult ca sigur ea este atrasa de barbatul de langa ea. Aceasta privire arata ca femeia isi verifica emotiile interioare sau, mai bine spus, ii place barbatul, dar incearca sa-si dea seama cat de mult.

Daca femeia se uita in lateral vreo 45 de secunde, dupa care isi priveste direct in ochi interlocutorului, acesta reprezinta un alt semn ca ea este interesata de mascul. Ea se gandeste intens daca acesta este un partener potrivit pentru ea.

Campbell descrie si privirea care arata ca femeia nu este interesata de barbat. Daca, dupa ce barbatul stabileste contact vizual, doamna priveste undeva peste capul acestuia, apoi se uita fix in ochii lui, e semn ca aceasta nu vrea sa aiba de-a face cu el. Aceste reactii pot fi traduse astfel: barbatul trebuie sa renunte imediat si sa-si indrepte atentia catre altcineva, pentru a evita un moment jenant.

Autoarea mai descrie alte doua gesturi care arata ca femeia este puternic atrasa de un barbat. In functie de mana folosita pentru scris, stanga sau dreapta, daca reprezentantul de sex masculin este indicat cu mana forte a femeii, inseamna ca acesta e pe placul ei.

Cand femeia isi atinge parul, ea este atrasa de interlocutor, iar daca isi rasuceste si varfurile firelor, sigur are o simpatie puternica fata de omul din fata sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#mesaj privire femei, #barbati seductie femei, #interpretare privire femei barbati, #relatii femei privire , #femei