Arta culinara, atu decisiv pentru a seduce o femeie?

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 16:19
2138 citiri
Arta culinara, atu decisiv pentru a seduce o femeie?
Foto: Masculin.com

Site-ul de matrimoniale pe afinitati culturale "Mektoube" a prezentat rezultatele unui sondaj realizat cu ajutorul unor anumiti membri ai sai, privind relatiile celibatarilor cu bucataria si importanta pe care ei o acorda in alegerea partenerului.

Studiul s-a desfasurat pe aproape 2.453 de membri (1.243 femei si 1.210 barbati), cu scopul de a explora o tematica la moda: bucataria.

In mod deloc surprinzator, marea majoritate a femeilor (71%) declara ca stiu sa gateasca, comparativ cu 54% dintre barbati, potrivit Masculin

In schimb, barbatii interogati (68%) sustin ca arta culinara este un adevarat atu al seductiei, fata de 53% dintre femeile intervievate.

A lua o masa buna cu jumatatea ta este o placere revendicata de 64% dintre celibatarii supusi sondajului, iar 20% dintre barbati si doar 8% dintre femei admit ca mananca de foame in timpul primei intalniri.

Exista situatii cand anumite alimente pot sa puna intr-o lumina nefavorabila desfasurarea mesei, ba chiar un eventual prim sarut. 59% din celibatari spun ca trebuie sa te abtii sa mananci usturoi, hamburgeri sau spagheti (25%).

Si, odata ce unii celibatari si-au gasit jumatatea, 54% dintre ei sunt pentru a-si conserva obiceiurile alimentare. Cei care se declara pentru egalitate in bucatarie (62%) afirma ca nu este vorba de un dar rezervat unuia sau altuia. Insa, 41% dintre barbatii cu varste intre 30-45 ani si 56% dintre cei trecuti de 45 estimeaza ca a gati este o sarcina mai curand feminina.

#femei barbati gatit sondaj, #importanta gatit relatie, #importanta culinar relatie , #femei