Au sau nu nevoie femeile de epilat

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 20:24
6130 citiri
Au sau nu nevoie femeile de epilat
Foto: Top Sante

O campanie recenta a unei celebre firme de produse depilatoare a starnit controverse in SUA dupa ce le-a comparat pe femeile paroase cu barbatii. In acelasi timp, un fotograf american a facut publice imagini reprezentand fotomodele cu par la subrat.

Sa fie intoarcerea la natural noua tendinta in ceea ce priveste epilarea?, se intreaba Top Sante.

Ne aducem aminte de Julia Roberts, care a aparut cu par la subrat la premiera filmului "Notting Hill", in 1999. La randul ei, Cameron Diaz a declarat ca nu se epileaza in zona intima, pentru a adauga un plus de mister. Iata ca exista si printre vedete sustinatoare ale tendintei naturale, de pastrare a parului, ceea ce nu le impiedica sa fie dorite si sexy.

Pe aceasta idee, fotograful american Ben Hopper a realizat o serie de fotografii numite "Frumusete naturala", in care prezinta femei ca par la subrat. Scopul fotografului este de a demonstra ca frumusetea si pilozitatea nu sunt neaparat incompatibile.

Totusi, fotograful a recunoscut ca femeilor pe care le-a pozat le-a fost foarte greu sa se accepte cu par. Una dintre ele chiar a renuntat sa se mai fotografieze, dezgustata de parul pe care si l-a lasat special sa creasca pentru aceasta sedinta foto.

Iata de ce lama de ras si cremele depilatoare vor mai face cariera multa vreme de acum incolo. De acest lucru a profitat si firma de profil care a provocat acest proiect, lansand o campanie ce promoveaza ideea ca epilarea este un semn al feminitatii. In spotul publicitar, un barbat respinge o femeie care nu este epilata.

#proiect foto femei par, #fotografii par subrat , #femei