Care e cea mai la moda culoare in care femeile isi vopsesc parul: E noul blond

Joi, 26 Martie 2020, ora 15:33
20215 citiri
Care e cea mai la moda culoare in care femeile isi vopsesc parul: E noul blond
Foto: Instagram/Grombre

O culoare neobisnuita devine tot mai populara in intreaga lume pentru femeile care aleg sa isi vopseasca parul.

"Griul este noul blond", titreaza cei de la CNN, care noteaza ca tot mai multe femei aleg in ultima perioada sa isi vopseasca parul in aceasta culoare.

Portalul american mai scrie ca, in ultima perioada, tot mai multe celebritati au ales sa isi vopseasca parul gri. Sunt date exemplu Ariana Grande si Kim Kardashian.

"Dintr-o data, notele de gri au devenit la moda, chiar daca unii ar putea argumenta ca doar pentru femeile sub 40 de ani si doar atunci cand sunt obtinute cu ajutorul unor vopseluri costisitoare si dupa tratamente", a notat CNN.

Sursa citata mai scrie ca, pana nu demult, a avea parul grizonant nu reprezenta un lucru pe care femeile sa si-l doreasca, ci dimpotriva.

Totusi, au existat si femei precum Judi Dench, Helen Mirren, Jamie Lee Curtis, Theresa May si Christine Lagarde care au militat pentru naturalete.

Femeile devin insa tot mai mandre de parul lor gri si a fost creat inclusiv un cont de Instagram care publica fotografii cu ele. Acesta are deja peste 178 de mii de urmaritori.

C.S.

#tendinte vopsea 2020, #vopsea la moda 2020, #vopsea gri femei , #femei
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ce ți-e și cu copistele astea... Crapă de ciudă pe naturalele de cu