Castile care ajuta femeile sa ramana gravide

Joi, 06 August 2015, ora 11:42
3298 citiri
Castile care ajuta femeile sa ramana gravide
Foto: Pexels/skitterphoto.com

Nu te-ai fi gandit niciodata ca niste casti te-ar putea ajuta sa ajungi mamica. Acestea monitorizeaza temperatura corpului, semnaland momentele in care femeia este cel mai fertila.

Castile Yono, care costa 99 de dolari, masoara temperatura si de 70 de ori pe noapte, retinand datele, informeaza Daily Mail. Cei care le-au creat spun ca sunt mai exacte si mai convenabile decat alte sisteme de monitorizare a ovulatiei, existente pe piata.

Risti sa ai un copil autist daca ramai gravida la 12 luni de cand ai nascut

Castile sunt creatia unei absolvente a Universitatii Stanford, Vanessa Xi. Aceasta le-a pus la punct dupa ce medicul a sfatuit-o sa-si masoare constant temperatura corpului, ea facand eforturi de a deveni mama. A descoperit atunci ca e dificil si pentru cea mai disciplinata femeie sa faca toata masuratorile si sa stranga datele.

In prezent, o campanie de strangere de fonduri pentru ca acest dispozitiv sa fie scos pe piata e in plina desfasurare. Pana acum s-au strans 20.250 de dolari din suma de necesara de 30.000 de dolari. Se preconizeaza ca dispozitivul va ajunge pe piata din decembrie.

#casti masoara temperatura corp gravida, #gadgeturi gravida, #masurare temperatura corp femeie ovulatie, #casti Yono ovulatie , #femei