Ce iubesc femeile mai mult decat sexul?

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 18:40
4618 citiri
Ce iubesc femeile mai mult decat sexul?
Foto: The Sun

Un studiu realizat in randul a 1.000 de femei din Marea Britanie a scos in evidenta un lucru deloc anticipat: ciocolata si sexul nu se gasesc pe primul loc in preferintele acestora. Ele considera soarele si vremea frumoasa cele mai importante ingrediente pentru a se simti bine.

Vremea rea din Marea Britanie nu este o veste buna pentru femei, deoarece nimic nu este mai important pentru ele decat o zi insorita, arata un recent sondaj, potrivit The Sun.

Un studiu a relevat faptul ca aproape doua treimi dintre femeile chestionate, cu varste cuprinse intre 25 si 45 de ani, considera vremea frumoasa o adevarata terapie, mai mult decat ciocolata si chiar decat sexul.

64% dintre femei considera razele de soare ca fiind cel mai important factor pentru a se simti bine, in timp ce 47% sustin acelasi lucru despre mersul la coafor.

Cum luna viitoare ar putea fi cea mai rece luna mai din ultimii 100 de ani, femeile nu vor fi deloc fericite.

In cadrul sondajului s-a aratat ca un compliment de genul "arati minunat astazi" face minuni in randul a 41% dintre femei. Un mesaj frumos pe care l-au primit le incanta pe 35% dintre acestea.

#femei ciocolata, #femei sex, #lucruri importante femei, #vreme stare psihica , #femei
Comentarii
Poza rieu
rieu
rank 1
e si normal sa le piara pofta de sex cind vad unul ca tine
Poza Tamerlan
Tamerlan
rank 1