Ce obiecte sa ai cu tine la o prima intalnire

Sambata, 24 Martie 2012, ora 08:28
3304 citiri
Ce obiecte sa ai cu tine la o prima intalnire

Atunci cand ai o prima intalnire cu cineva de care iti place foarte mult, cu siguranta ai foarte multe emotii si iti vin in minte fel de fel de scenarii, unele dintre ele fanteziste sau care tin de paranoia.

Pentru a te simti in siguranta, exista anumite lucruri pe care este bine sa lei ai cu tine, conform Glamour. Iata care sunt acestea:

Balsam de buze: buzele extrem de uscate nu sunt niciodata apetisante.

Incarcator de telefon: pana in ziua in care cineva va inventa bateria care sa dureze la nesfarsit, este bine sa ai cu tine un incarcator, astfel incat sa poti suna un taxi sau un prieten in caz de nevoie. In plus, nu se stie niciodata cat dureaza intalnirea.

Servetele sau batista: este usor pentru o fata sa-si tina un pachetel de servetele in geanta, pe care sa le foloseasca la nevoie. Doar nu te mai astepti ca barbatii sa umble cu batista in piept si sa-ti stearga banca pe care te asezi...

Un calmant: se poate intampla ca exact inainte de intalnire, din cauza stresului, sa te apuce o durere de cap. Daca nu ai pastilele necesare cu tine, poti sa iti ratezi intreaga seara din cauza starii de sanatate.

Deodorant: daca dupa o zi la serviciu ai intalnire si simti ca nu mai mirosi atat de bine ca atunci cand ai iesit din casa, este foarte posibil ca si cel care va sta foarte aproape de tine sa gandeasca la fel. Astfel, daca nu vrei sa tii barbatul respectiv la distanta din alte motive, poarta un deodorant micut cu tine in geanta, pentru a te reimprospata dupa ce te-ai spalat in prealabil cu putina apa.

Bani lichizi: niciodata nu poti sti cum va fi cu nota de plata, asa ca e mai bine sa ai mereu bani cu tine pentru a-ti plati macar partea ta. In plus, iti vor trebui oricum bani de taxi.

Guma de mestecat sau bomboane mentolate: este de la sine inteles ca nu trebuie sa-ti lipseasca din poseta asa ceva.

Eventuale medicamente pe care trebuie sa le iei: daca urmezi un tratament, iar intalnirea la care esti este una placuta, nu iti va pica bine deloc sa fii nevoita sa o intrerupi pentru a merge acasa sa iei pastilele la o anumita ora. In plus, trebuie sa iei in calcul si varianta in care iti petreci noaptea in alta casa.

Un prezervativ: atunci cand te astepti mai putin se va intampla sa-ti petreci noaptea cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o. Cateodata, aceste lucruri pur si simplu se intampla, asa ca este indicat sa fii mereu pregatita.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#prima intilnire sfaturi, #intalnire amoroasa pregatire, #intalnire romantica lucruri necesare , #femei
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
"Sa fii mereu pregatita", si sa n-ai poseta goala,