Ce prefera femeile in locul unei infatisari perfecte la barbati

Marti, 01 Mai 2012, ora 11:51
5906 citiri
Ce prefera femeile in locul unei infatisari perfecte la barbati

Contrar a ceea ce ar crede multa lume, femeile, reginele frumusetii, fac tot ce este posibil ca ele sa fie cat mai deosebite cu putinta din punct de vedere fizic, dar atunci cand vine vorba de ceea ce cauta la sexul opus, nu infatisarea sta pe primul loc.

Sunt cateva elemente cu care barbatii pot cuceri mult mai usor o femeie decat printr-un corp bine lucrat sau trasaturi perfecte, conform Mademan. Iata cateva dintre acestea:

Felul cum o trateaza

Daca vei intreba orice femeie matura ce prefera, un pusti dragutel dar care se comporta ca un mitocan sau un barbat potrivit ca aspect, dar un adevarat domn, rapunsul al doilea va fi fara indoiala cel ales de toate.

Femeile investesc multe sentimente intr-o relatie si de multe ori asta le-a costat multe lacrimi, asa ca au invatat ce conteaza cu adevarat in viata, si anume caracterul.

Castigurile lui

O femeie nu trebuie sa fie considerata materialista neaparat daca este atenta la aspectul financiar. Ea pur si simplu vrea sa vada daca barbatul cu care este posibil sa traiasca toata viata va putea sa fie un partener de nadejde, cu care sa faca echipa pentru a avea o viata linistita.

Interese comune

Femeia se gandeste la viitor destul de mult, asa ca va cauta mereu interese comune cu barbatul de langa ea, iar daca nu le gaseste, sansele tale scad dramatic.

Sa se simta protejata

Asta nu trebuie sa se confunde cu a fi intretinuta. Numai ca o femeie vrea sa simta ca omul de langa ea este suficient de puternic ca atunci cand are o stare proasta sa aiba cine sa-i culeaga bucatelele cazute pe jos si sa o faca sa se reconstruiasca. In plus, femeile se simt atrase de instinctul de mascul Alfa pe care il au unii barbati.

Nivelul educational

Nicio femeie nu vrea un tantalau si cu cat anii de studiu ai barbatului cresc, cu atat ea va fi mai impresionata. Este vorba atat de statutul social pe care il ofera scoala, cat si de caracterul pe care il formeaza.

Cum are barbatul grija de corpul sau

Nu trebuie sa fii nici Arnold Schwarzenegger, dar intretinerea corporala este un element la care femeile sunt atente in ceea ce ii priveste pe barbati. Incearca sa mananci cat de cat sanatos, sa mergi din cand in cand la sala si sa faci plimbari in parc sau cate o flotare pe ici pe colo. Un fizic sanatos le va face pe femei sa se gandeasca la copii la fel de sanatosi si ca vei fi un partener fara probleme pe viitor, rezistent.

#femei metode atractie, #femei preferinte barbati, #femei atractie barbati , #femei
Comentarii