Ce vor cu adevarat femeile

Duminica, 19 Mai 2013, ora 12:40
4675 citiri
Ce vor cu adevarat femeile
Foto: web.med

Se spune ca este imposibil sa stii cu adevarat ce vor femeile. Subiectul este vast si interminabil. Dar cateva explicatii si raspunsuri secrete despre ce vor cu adevarat femeile nu pot sa fie decat folositoare. Si barbatilor, si femeilor.

Un barbat grijuliu este un barbat irezistibil. Un barbat sensibil, caruia ii pasa de ce este in jurul lui si care stie sa reactioneze cu atentie si compasiune este fermecator, scrie webmd.com .

Este inca mult loc pentru cavalerism, iar femeilor le plac barbatii care nu uita sa deschida o usa, sa traga un scaun, sa ofere sprijin unei femei care coboara din masina. Un barbat de acest gen care nu a uitat eleganta purtarii este mereu pe placul femeilor.

Barbatii care poarta accesorii de culoare rosie atrag femeile. Cel putin asa sustin cei care au testat culoarea rosie pe femei. Si s-a dovedit ca un barbat care poarta ceva rosu (o cravata de exemplu), atrage mai repede atentia unei femei. Un sfat, domnilor! Nu mult rosu, putin e suficient!

Nu iti ascunde defectele, recunoaste-le si lucreaza pentru imbunatatirea personalitatii. Nimic nu surprinde mai mult o femeie decat un om atent si sensibil care recunoaste cat poate si mai ales ce nu poate. Recunoastrea unor defecte atrag mereu atentia femeilor si le castiga increderea.

Nu incerca sa repari lumea femeii. E mult prea diferita si mult prea greu de inteles. Poti sa o asculti insa. Este suficient. Dar nu face greseala sa-i dai sfaturi, daca nu ti le cere.

Deseori, barbatii se gandesc cum sa ajunga mai repede in dormitorul femeii. Realitatea este ca femeile prefera un drum mai lung inainte de a ajunge in intimitate. Ceea ce trebuie sa stie barbatii este ca si femeile vor sex, dar inainte trebuie sa se simta cu adevarat legate de partenerul lor, iar asta cere ceva mai mult timp.

Afla ce-si doresc femeile in pat. O abordare cu tact este utila, dar poti sa o intrebi si ce ii place, si ce nu-i place. Un barbat abil o sa stie sa faca o femeie sa vorbeasca si sa-i arate ce vrea de la barbatul pe care il iubeste, in intimitate.

Repeta-i iar si iar ca o pretuiesti. Barbatii se rezuma la gesturi, dar femeile au nevoie de cuvinte. Asa ca nu ezita sa-i spui ca o iubesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#ce vor femeile, #sfaturi barbati femei , #femei