Cel mai important motiv pentru care femeile insala

Joi, 27 Martie 2014, ora 09:21
8468 citiri
Cel mai important motiv pentru care femeile insala
Foto: Mediste.fr

Un sondaj efectuat pe un site de intalniri extraconjugale a aratat care este primul motiv pentru care insala reprezentantele sexului frumos.

Prima cauza de infidelitate feminina este lipsa relatiilor sexuale, anunta Medisite.fr, citand un sondaj efectuat pe un site dedicat intalnirilor extraconjugale din Marea Britanie.

La acest sondaj au raspuns 74.600 de femei infidele provenind din 26 de tari diferite. Lipsa relatiilor sexuale a fost motiv de infidelitate pentru 9% dintre frantuzoaice, pentru 22% dintre americance, 15% dintre englezoaice, pentru 12% dintre femeile din Spania si pentru 8% dintre cele din Italia si Brazilia.

Cu toate ca absenta relatiilor sexuale este primul motiv de infidelitate feminina, nici actul sexual satisfacator nu le impiedica pe femei sa calce stramb.

"Ele aleg rolul de parinte, munca sau o activitate artistica pentru a se destinde. Iar atunci cand partenerul are aceeasi atitudine fata de sex, cuplul poate functiona fara ca sexualitatea sa fie importanta", spun specialistii.

#infidelitate femei, #de ce insala femeile, #femei infidele , #femei