Cele mai adanci secrete ale femeilor

Sambata, 05 Martie 2011, ora 13:25
7111 citiri
Cele mai adanci secrete ale femeilor
Foto: pugethound.com

Barbatii cred mai mereu ceea ce le spun femeile, dar nici nu banuiesc ce pot ele sa ascunda. Sunt unele lucruri pe care femeile le pastreaza secrete si pe care nu le-ar dezvalui pentru nimic in lume.

Conform editiei in limba engleza a publicatiei Men's Health, unele secrete sunt adanc ascunse in fiinta lor. Fantezii ascunse, fosti iubiti despre care nu vei afla niciodata nimic sau chiar ceva nemarturisit in legatura cu partenerul actual.

Femeile niciodata nu vor recunoaste cati parteneri au avut pana sa te intalneasca. Cand avanseaza cifra 4, ea este in realitate mai degraba un 7. Este adevarat ca uneori apare o asa-zisa "amnezie sexuala". Poate ca unii fosti barbati din viata ei au fost ocazionali, i-a intalnit la petreceri sau bause prea mult si nu stia ce facea.

Dupa prima intalnire, ea isi va dori atat de tare sa o suni cat mai repede, incat fiecare clipa se va scurge cu incetinitorul. Se va supara, insa, daca ii vei trimite doar un e-mail. Ea pastreaza, aproape sigur, primele SMS-uri sau mesaje din casuta vocala pe care i le-ai trimis la inceputul relatiei voastre.

Fostii ei iubiti si fanteziile cu prietenul tau cel mai bun

Ea intotdeauna te va compara cu fostii iubiti. Desigur, cu cei de care isi aduce aminte. Cel mai mare secret este cel legat de corpul ei. Orice femeie vrea sa arate cat mai bine, cat mai mult timp posibil. Si sa ascunda cat mai bine imperfectiunile. Uneori, se chinuie mult sa arate ca trupul ei nu se schimba.

Ea te va supune mereu unor teste. Va analiza, va rastalmaci totul, iti va interpreta fiecare gest, cuvant sau actiune. Si isi va dori sa ii spui mereu ca o doresti.

Femeia de langa tine are o pasiune pentru flirt. Ii place cand te face gelos. De fapt, atunci cand flirteaza cu cineva in fata ta, semnificatia este aceea ca ea flirteaza cu tine prin intermediul acelui barbat.

Certurile izbucnesc adesea din cauza faptului ca ea se simte ignorata. De fapt, vrea sa-i arati ca ai si tu sentimente si isi doreste sa ii acorzi atentie mai multa.

Ce mai trebuie sa accepti este ca ea are fantezii cu cel mai bun prieten al tau, oricat de neatragator ar fi acesta. Referitor la relatia voastra intima, femeia de langa tine prefera ca tu sa preiei controlul in toate privintele.

Adevarul cel mai mare ascuns de atatea secrete abia acum urmeaza: toate cheltuiesc foarte multi bani pe haine si incaltaminte.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#femei barbati sex parteneri casatorie, #secrete haine incaltaminte frumusete , #femei