Cele mai mari secrete ale femeilor pentru barbati

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 08:27
8850 citiri
Cele mai mari secrete ale femeilor pentru barbati
Foto: mlive.com

Pentru ca barbatii sa nu se lase inselati de aparente, trebuie sa tina seama de urmatoarele lucruri pe care femeile le ascund cel mai mult.

Informatiile sunt oferite de editia in limba engleza a revistei Men's Health.

Cu cat o femeie accepta mai greu complimentele voastre, cu atat mai mult le doreste. Unele femei nu se lasa prea impresionate de complimentele pe care le faceti. E valabil doar in cazul celor foarte atragatoare.

Cele mai putin atragatoare rosesc, clipesc mai des si va spun ca sunteti nebun la auzul unor astfel de cuvinte. Adevarul este ca ele isi doresc foarte mult sa fie apreciate si sa li se spuna ca sunt frumoase. In cazul celor mai putin atragatoare, succesul este garantat.

Apoi, in dormitor, multe spun ca nu au incercat ceea ce le propuneti. Nu este adevarat. Cele mai multe sunt experte si vor ajunge sa va domine.

Un alt secret al femeilor este acela ca, inainte de intalnirea mult-asteptata, ele merg la cumparaturi. Totul pentru a arata foarte bine si a impresiona.

Daca ajungeti in pat, sa nu aveti iluzia ca, stimulandu-i toate zonele erogene, va avea parte de un orgasm-monstru. La inceput, cele mai multe il simuleaza.

Femeile isi imagineaza cum vor arata barbatii peste mai mult timp. Totul pentru a se asigura ca ei nu se vor transforma atat de mult din punct de vedere fizic incat sa nu le mai atraga. Ele au intotdeauna in minte imaginea tatalui lor, temandu-se de ipostaza partenerului in situatia parintelui lor batran.

Femeile sunt foarte atente la ceea ce va scriu si mai ales in cazul e-mailurilor si SMS-urilor. Vor sa se asigure ca obtin efectul scontat. Insa aveti grija la ceea ce le spuneti, pentru ca, la un moment dat, vor intoarce vorbele impotriva dumneavoastra.

Femeile isi amintesc detaliile neplacute pentru a le folosi ca arme in certurile pe care le veti avea.

Trebuie sa aveti grija si la detaliile legate de ultima prietena pe care ati avut-o. Daca ar putea, ar cauta-o pe fosta iubita si ar intreba-o de ce v-ati despartit. In mod obisnuit, femeia alege calea mai ocolita si pune cap la cap informatiile pe care i le oferiti.

Femeile va judeca dupa ceea ce cititi, muzica pe care o ascultati si filmele pe care le vedeti. Ele sunt interesate cel mai mult de cartile pe care le aveti in biblioteca.

Nu doar barbatii se tem de angajamente, ci si femeile. In adancimea sufletului lor, ele sunt nesigure si nu vor sa renunte la libertate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex femei barbati, #relatie secrete, #SMS email femei , #femei
Comentarii
Poza I_deea
I_deea
rank 5
In adancimea sufletului lor, ele sunt nesigure si nu vor sa renunte la libertate.