Cum sa reduci grasimea din jurul gatului si barbia dubla

Duminica, 27 Martie 2011, ora 12:06
36687 citiri
Cum sa reduci grasimea din jurul gatului si barbia dubla

Atunci cand te ingrasi, este posibil ca o parte din grasime sa se depuna si in jurul gatului, ducand si la formarea barbiei duble. Acumularea de kilograme nu este singura cauza a acestui fapt, altele doua putand fi procesul de imbatranire si factorii genetici.

Pentru a scapa insa de grasimea din jurul gatului, singura solutie rapida si totala consta intr-o interventie chirurgicala cosmetica, dar se poate sa faci partial acest lucru si printr-un proces general de slabire, precum si prin anumite exercitii care iti pot tonifia muschii gatului.

Potrivit LiveStrong, iata cateva astfel de exercitii:

A. Pentru partea din fata a gatului

Pasul 1

Relaxeaza umerii. Stai cu picioarele departate cat distanta dintre umeri, si relaxeaza-ti corpul. Daca ti se pare mai confortabil, asaza-te pe un scaun.

Pasul 2

Du buza de jos peste buza de sus si ramai asa. Simultan, pune-ti limba pe cerul gurii si tine-o in aceasta pozitie pe tot parcursul acestui exercitiu.

Pasul 3

Inspira si ridica-ti usor capul, astfel incat sa ajungi cu privirea spre tavan. Ramai in aceasta pozitie pentru doua-trei secunde, si tine-ti respiratia. Ar trebui sa simti o intindere in partea din fata a gatului.

Pasul 4

Expira incet in timp ce cobori capul pana cand ajungi la pozitia initiala.

Pasul 5

Repeta procedeul de doua-trei ori, la scurt timp dupa prima exersare. In timp, creste numarul de repetari pana cand ajungi la 10-15, de doua-trei ori pe zi.

B. Pentru partile laterale ale gatului

Pasul 1

Incepi in aceeasi pozitie ca si la exercitiul pentru partea din fata a gatului (stai de asemenea pe scaun daca ti se pare mai confortabil). La fel, du buza de jos peste cea de sus si pozitioneaza limba pe cerul gurii.

Pasul 2

Inspira in timp ce iti intorci capul spre stanga, incet si bland, incercand sa privesti peste umar. Ar trebui sa simti o intindere in partea laterala a gatului.

Pasul 3

Apleaca-ti barbia spre umarul stang, incet, pe masura ce expiri. Ramai in aceasta pozitie pentru doua-trei secunde.

Pasul 4

Intoarce capul spre piept si ridica-l incet pana cand ajungi la pozitia in care ai inceput exercitiul (privind inainte).

Pasul 5

Repeta procedeul, dar de data aceasta intoarce capul spre dreapta, si apleaca-ti barbia spre umarul drept.

Exercitiul facut spre ambele parti este considerat o repetare. Repeta de doua-trei ori, la prima incercare, insa, in timp, mergi pana la 10-15 repetari, de doua-trei ori pe zi.

Daca vrei sa iti faci o operatie pentru a scapa de grasimea din zona gatului este foarte important sa te informezi foarte bine inainte despre ce implica aceasta procedura. O aspiratie a grasimii din jurul gatului se poate face in 30 de minute - o ora, sub anestezie generala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#grasime gat, #grasime zona gatului, #exercitii tonifiere gat, #exercitii intarire muschi gat, #barbie dubla, #exercitii barbie dubla , #femei