Femeie manager? - vezi cartile pe care ar trebui sa le citesti in aceasta primavara

Sambata, 02 Martie 2013, ora 15:28
1991 citiri
Femeie manager? - vezi cartile pe care ar trebui sa le citesti in aceasta primavara

Cartile "Eticheta de business pentru femei", "Povesti cu si despre femei" si "Enciclopedia personalitatilor feminine din Romania" ar putea reprezenta subiecte savuroase de lectura pentru tine, in acest inceput de primavara.

Fiecare carte vine cu mici secrete si informatii, care te vor ajuta sa te identifici mai bine, sa actionezi corect in fiecare situatie cu care te confrunti, dar si sa te apreciezi la adevarata valoare.

Business24 iti recomanda cartea "Povesti cu si despre femei", de Michelle Jackson si Juliet Bressan, daca vrei sa zabovesti putin si sa iti dai seama ca trebuie sa fii mai atenta la tine, chiar daca esti prea ocupata sa muncesti.

Lista de sugestii continua cu o serie de "reguli" pe care orice femeie din mediul de afaceri ar trebui sa le respecte in calea ei catre succes.

Nu in ultimul rand, iti propunem si o carte cu rol motivational, in care vei gasi biografiile celor mai de succes femei din Romania si vei vedea mai clar ca nu esti singura care intampini capcane in mediul in care vrei sa te dezvolti.

Citeste mai multe despre Ia-ti doza de inspiratie pentru aceasta primavara pe Business24.ro.

#Eticheta business femei, #Enciclopedia personalitatilor feminine din Romania, #carte business femei, #carti femei , #femei