Feminitate si Succes: Mihaela Radulescu, despre cum sa devii o femeie implinita

Luni, 03 Martie 2014, ora 19:05
3029 citiri
Feminitate si Succes: Mihaela Radulescu, despre cum sa devii o femeie implinita

Primavara incepe cu cea de-a doua editie a conferintei "Feminitate si Succes", un eveniment motivational de exceptie despre cum sa devii o femeie cu adevarat implinita, avand o viata profesionala activa si totodata o familie careia sa i te dedici.

Cat de important este sa ai incredere in propria persoana? Cat de importante sunt principiile pentru tine? Cat de important este sa-ti trasezi un drum si sa ai determinarea necesara pentru a reusi tot ce-ti propui?

In cadrul acestui eveniment motivational vor vorbi despre curaj, determinare, leadership, modele de business, strategii de comunicare eficienta si nu in ultimul rand despre familie si ca de important este sa-ti gasesti acel echilibru personal: Mihaela Radulescu (realizatoare TV, scriitoare, actrita), Mihaela Geoana (presedinta fundatiei Renasterea), Anca Harasim (director executiv AmCham Romania), Gabriela Szabo (atleta de talie mondiala), Alice Nastase-Buciuta (jurnalist, owner revista Tango), Alexandra Copos (vicepresedinte Ana Holding), Anca Sigartau (actrita) si Delia Lungu (psiholog, expert parenting).

Vino pe data de 7 martie, la salon Jubile din capitala si vei avea ocazia sa le asculti si sa le pui intrebari femeilor din Romania care au reusit. Va fi o zi nemaipomenita pentru cele care au decis ca viata lor TREBUIE sa fie incununata de succes si zambete si fac un pas in aceasta experienta alaturi de noi! Va asteptam cu drag la un eveniment deosebit, interactiv si mai presus de toate, plin de surprize si cadouri pentru toate participantele.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe site-ul www.conferinteaccendo.ro/feminitate-si-succes.

#conferinta femei puternice, #succes feminin Mihaela Radulescu, #eveniment motivational feminitate succes, #conferinta feminitate succes , #femei