La Belle, un super-iaht la care viseaza orice femeie

Sambata, 28 Martie 2015, ora 09:32
5393 citiri
La Belle, un super-iaht la care viseaza orice femeie
Foto: Syog

Exista super-iahuri si super-iahturi construite strict pentru reprezentantele sexului frumos. La Belle face parte din aceasta ultima categorie si are avantajul de a fi luat forma sub coordonarea unui designer femeie.

Lidia Bersani a refuzat din start sa dea tonuri masculine dotarilor de la bordul navei de lux. "Nu vor fi niciun fel de 'jucarii' pentru baieti, piscine sau dozatoare de bere, pe acest vas", a decretat aceasta, in fata reporterilor CNN.

In schimb, La Belle este un adevarat SPA, cu centre de infrumusetare, oglinzi mari amplasate la tot pasul si garderobe immense in fiecare cabina.

"Am simtit, ca femeie, ca era de datoria mea sa dau viata unui proiect rezervat numai noua. Un proiect in care sa se simta atingerea unei femei", a marturisit Bersani.

Iar designerul nu s-a dat inapoi de la nimic. Vasul este decorat in nuante de alb, crem si ivoriu. Decorul este completat de blanuri, matase, aur, cristale, perle si aranjamente florale.

La Belle reprezinta o surpriza pentru multi pasionati de yachting, in conditiile in care 90% din vase au accente tipic masculine.

Citeste mai departe despre "La Belle, un super-iaht la care viseaza orice femeie" pe Business24.ro

#super iaht feminin, #super iaht La Belle, #nava lux femei , #femei