La ce se descurca mai bine femeile decat barbatii

Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 07:37
3622 citiri
La ce se descurca mai bine femeile decat barbatii

Parerea generala este aceea ca barbatii se descurca mai bine decat femeile in orice situatie. Cu toate acestea, exista cateva exceptii notabile, pe care pana si misoginii trebuie sa le recunoasca.

Iata ce poate face mult mai bine o femeie, potrivit Glo.msn:

Ordine

Un studiu de la Universitatea din San Diego arata ca biroul unei femei este mult mai ordonat si curat decat cel al unui barbat. In plus, oamenii de stiinta spun ca un barbat are cu 10-20% mai multe bacterii pe birou decat femeile.

Interviu pentru job

Un nou studiu de la Universitatea din Ontario arata ca femeile se descurca mai bine in ceea ce priveste depasirea stresului, astfel incat au sanse mai mari decat barbatii sa fie angajate.

Purtatul centurii de siguranta

Barbatii prezinta un risc cu 77% mai mare de a muri in urma accidentelor rutiere decat femeile, asta din cauza ca nu poarta centura de siguranta, dupa cum a aratat o cercetare realizata de Universitatea Carnegie Mellon.

Mananca mai sanatos

Un sondaj pe 14.000 de oameni condus de Universitatea din Minnesota arata ca femeile aleg de departe alimente mai sanatoase decat barbatii. Ele renunta mai usor la produsele semipreparate, in favoarea legumelor si a fructelor.

Sistem imunitar mai puternic

Femeile au un sistem imunitar mai puternic decat cel al barbatilor. In plus, ele au o arma secreta, estrogenul, care le fereste de infectii si virusuri. Atsfel, femeile au un zid de protectie in plus fata de barbati.

#femei vs barbati, #femei calitati barbati, #femei exceleaza domenii , #femei