Legatura suprinzatoare dintre IQ-ul feminin si latimea solturilor

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 12:50
5709 citiri
Legatura suprinzatoare dintre IQ-ul feminin si latimea solturilor

Potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Oxford, femeile late in solduri ar fi mai inteligente decat restul.

Rezultatele studiului, bazate pe informatiile obtinute de la 16.000 de femei participante, arata ca reprezentantele sexului frumos care au un posterior generos, sunt mai sanatoase si mai inteligente decat cele subtiri, aflam din Grazia.fr.

Astfel, potrivit cercetarii respective, femeile cu un posterior mai mare au nivelul colesterolului mai scazut, metabolizeaza mai bine zaharul, fiind mai putin predispuse la diabet si la probleme cardiace.

Fesele generoase ar fi sinonime si cu o abundenta de omega 3, care joaca un rol important in dezvoltarea cerebrala.

Cercetatorii au tras o concluzie si in ceea ce priveste progeniturile: copiii nascuti dintr-o mama cu solduri largi ar fi mai inteligenti decat cei nascuti din mamele mai subtiri.

Intamplator sau nu, si anumite studii ale psihologilor arata ca, in ciuda modei societatii actuale care impune ca standard de frumusete femeia-snur, barbatii sunt atrasi instinctiv de femeile cu solduri late. Preferinta pentru forme apetisante ascunde de fapt, putin constientizata, dorinta de a capata un urmas cat mai sanatos.

#femei solduri late inteligenta, #legatura IQ feminin latime solduri, #studiu femei latime solduri , #femei