Limbajul secret al femeilor: Cum sa citesti dincolo de cuvintele lor

Duminica, 06 Octombrie 2013, ora 18:59
7469 citiri
Limbajul secret al femeilor: Cum sa citesti dincolo de cuvintele lor
Foto: Dreamstime

Femeile si barbatii nu vor vorbi niciodata aceeasi limba, dar exista diverse metode ajutatoare care sa inlesneasca comunicarea dintre ei.

Conform Tialoto, in loc sa va faceti griji si sa va mirati ce se ascunde in spatele unui "frumos" rostit de ea, cititi urmatoarele randuri care va vor face misiunea mai usoara.

Cand femeia rosteste asa ceva, se refera de fapt la asta:

1. "Frumos" - femeile folosesc acest cuvant atunci cand doresc sa puna capat argumentelor partii adverse, deoarece nu mai au chef de discutii contradictorii. Ele oricum cred ca au dreptate, gasind continuarea discutiei inutila.

2 "Da-mi numai 5 minute" - daca se imbraca, asteptati-va la mai mult de 30 minute.

3. "Incotro merge relatia noastra?" - cu aceasta intrebare, ea va provoaca sa ii dezvaluiti planurile de viitor. Ea simte ca sentimentele tale devin mai puternice si mai serioase, pe zi ce trece.

4. "Nimic" - acest cuvant inseamna intotdeauna ceva si trebuie sa fiti pe faza. Argumente care incep cu "nimic" se termina, de obicei, cu "frumos".

5. "Da-i inainte" - nu e permisiune, ci o provocare. In orice situatie auziti asa ceva, asteptati-va la discutii contradictorii si fiti sigur ca exista riscul ca acestea sa degenereze..

6. "Pai, ok!" - una dintre cele mai periculoase afirmatii. Inseamna ca ea se gandeste bine, avand nevoie de ceva vreme inainte de a decide cand si cum trebuie sa platesti pentru greseala ta.

7. "Un barbat a flirtat cu mine" - femeia iti demonstreaza ca e speciala si ca se bucura si de atentia unui barbat strain, ceea ce trebuie sa te faca sa gandesti ca trebuie s-o pretuiesti mai mult, pentru ca ai putea s-o pierzi.

8. "Ma cunosti atat de bine" - inseamna ca ea deja te iubeste, dar nu vrea sa spuna prima acest lucru, asteaptand asta de la tine.

9. "Nu-i o problema, o scot eu la capat" - inca o afirmatie periculoasa. Inseamna ca este putin suparata, pentru ca ti-a repetat ceva de cateva ori, dar, in final, va rezolva singura acest lucru dupa ce nu i-ai aratat nici un pic de sustinere. Mai tarziu, fii sigur ca iti va scoate ochii pentru acest lucru.

#cuvinte femei interpretare, #ce vor sa spuna femeile, #comunicare femei barbati , #femei