Mirosurile care le innebunesc pe femei

Miercuri, 26 Decembrie 2012, ora 17:38
6382 citiri
Mirosurile care le innebunesc pe femei
Foto: Female First

Este posibil ca o anumita aroma sau miros sa faca dintr-un barbat un tip mult mai interesant si atragator pentru femei? Raspunsul la aceasta intrebare l-a gasit o echipa de cercetatori britanci, care a facut un studiu inedit, pe un esantion care a cuprins mai multe femei cu varste cuprinse intre 18 si 57 ani.

Participantele au fost nevoite sa priveasca mai multe fotografii cu barbati diferiti, fiecare dand o nota pentru atractivitate si simtul umorului celui evaluat, noteaza Female First.

In tot acest timp activitatea inimii a fost monitorizata cu ajutorul unui apart EKG. In timp ce femeile priveau poze cu barbati diferiti, prin fata lor erau trecute mai multe arome si mirosuri.

Astfel, s-a demonstrat ca mirosurile diverse actioneaza in mod diferit asupra reprezentantelor sexului feminin. De exemplu, mirosul de aftershave, cafea, precum si cel care imita cearsafurile curate, au sporit bataile inimii, facandu-le pe femei sa dea note mai mari barbatilor evaluati in acel moment.

Cercetatorii au fost unanimi in a da sfaturi barbatilor: data viitoare, cand veti dori sa impresionati o femeie, nu uitati sa utilizati aftershave-ul, bineinteles dupa ce nu ati uitat sa dati cu aparatul de ras pe fata, si, neaparat, petreceti-va timpul in fata unei cafele fierbtini si aromate. Cearsafurile curate urmeaza dupa.

#mirosuri arome innebunesc femei, #atractie femei barbati arome, #studiu atractie , #femei