O vacanta cu aventuri amoroase? Vezi unde gasesti femei pe toate gusturile

Marti, 05 Iulie 2011, ora 13:55
11144 citiri
O vacanta cu aventuri amoroase? Vezi unde gasesti femei pe toate gusturile
libertatea

Foarte multi barbati fac legatura intre vacanta de vara si posibilitatea unei aventuri amoroase. Interesant, pentru cei care adora flirtul, ar fi sa afle in ce tari se gasesc cele mai multe femei si ce tip feminin domina aceste destinatii.

Cele mai multe femei sunt in Estonia unde, conform ultimelor estimari, la 100 de barbati, revin 115 femei. Cele mai bogate femei, in schimb, se gasesc in Japonia. In Tara Soarelui Rasare, salariile femeilor sub 30 de ani au crescut cu 11 procente in 5 ani, in timp ce remuneratiile barbatilor tineri au scazut cu 7 la suta, scrie actualno.com.

Brunetele fac parte din peisajul Americii de Sud, Africii si Asiei, si ar putea fi tentante pentru cei care sunt atrasi de un asemenea gen de femeie, captati de cliseele conform carora negrul inchis al parului este un simbol al unui caracter aventurier, al dominatiei, dar si al luxului.

Cele mai multe femei cu par rosiatic se gasesc in Scotia, dar, conform cercetatorilor, aceasta culoare a parului la femei este pe cale de disparitie, asa ca barbatii ar trebui sa se grabeasca. Raiul blondelor se gaseste in Finlanda si Suedia, unde 80 la suta dintre femei au parul galbui de la natura.

Daca sunteti un barbat in cautarea unei femei cu un bust generos, indreptati-va privirile catre o vacanta in Rusia sau Tarile Scandinave.

Daca ochii sunt cei care ne atrag, trebuie stiut ca in Tarile Baltice este paradisul ochilor albastri, 80 la suta dintre femeile din aceasta zona incadrandu-se in categoria mentionata.

Ochii verzi, in schimb, domina sudul Europei si nordul Africii. Barbatii care viseaza la o aventura cu o femeie din aceste doua tipologii nu trebuie sa uite o veche zicala: ochii albastri te duc in rai, iar cei verzi in iad.

Daca va doriti o aventura cu gemene, trebuie sa stiti ca un astfel de moment poate fi trait in Brazilia, in orasul Candido Gogoy, unde traiesc cele mai multe gemene din lume. Pentru barbatii care adora femeile cu ochelari, destinatia perfecta este SUA.

Preferinta pentru aventura cu o fata de la oras va conduce cu siguranta barbatul in Japonia, unde orasencele sunt dominante, in detrimentul femeilor de la tara. Cei care isi doresc o aventura amoroasa cu o taranca, sunt invitati sa paseasca in Burundi si Uganda, unde 58 la suta din populatie, inclusiv femeile, traieste la sate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#destinatii vacanta femei frumoase, #destinatii vacanta turism sexual, #barbati vacanta femei, #flirt vacanta , #femei
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
cine vrea sado-maso sa vina in Romania la Udrea!
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Si eu care credeam ca se cauta locurile de munca .....