Rutina PRO ageing. Mai buna ca orice crema

Advertorial
Marti, 02 Martie 2021, ora 12:57
4557 citiri
Rutina PRO ageing. Mai buna ca orice crema
ingrijire ten FOTO: piqsels.com

Toata lumea vrea sa traiasca mult, dar nimeni nu vrea sa fie batran...spune o vorba cu talc. Si, bine zice, pentru ca dorinta de a fi mereu tinere preocupa toate femeile, indiferent de varsta. Efortul anti-ageing a cuprins industria cosmetica dar si centrele de wellness si cabinetele de chirurgie estetica. Dar, oare, acesta este mersul firesc al lucrurilor?

Hai sa discutam despre PRO ageing, o noua abordare a ingrijirii corporale, psihice si mentale, care priveste inevitabilul proces de inaintare in varsta intr-un mod onest, realist si confortabil.

Ce inseamna rutina PRO ageing?

Pe scurt, PRO ageing inseamna sa fii pozitiva la ideea ca azi esti un pic mai batrana decat ieri si doar putin mai tanara decat maine. Nu, nu inseamna sa te resemnezi, ci sa alegi metode de ingrijire, produse cosmetice, diete, tinute vestimentare, programe de fitness care sa fie adecvate varstei tale si sa te puna in valoare. Aceasta abordare elimina stresul pe care il aveai in permanenta in incercare de-a arata mai tanara, o atitudine care producea frustrari, neimpliniri si, chiar, diverse afectiuni fizice si psihice.

Nu uita ca o fata zambitoare, care emana bucurie si incredere, chiar daca are doua-trei riduri la coltul ochiului iar conturul buzelor nu mai este asa ferm ca altadata, este mult mai placuta si simpatica decat un chip cu tenul perfect intins, dar imobil, inexpresiv si plat.

Exista 5 mari beneficii ale acestei rutine: traiesti mai mult, este utila pentru imbunatatirea aspectului fizic si cresterea stimei de sine, previne aparitia unor boli cronice, stimuleaza socializarea si imbunatateste calitatea vietii cotidiene.

Cum aplici rutina PRO ageing?

PRO ageing skincare

Ingrijirea pielii este importanta pentru o femeie la orice varsta, dar, dupa 45-50 de ani, ea devine esentiala. Daca ai ajuns in aceasta perioada a vietii tale, in domeniul skincare, trebuie sa pui accentul pe calitate, sa alegi produse pentru ingrijire ten care sa hidrateze, sa emolieze si sa dea fermitate pielii. De asemenea, foloseste vitamine pentru ten, care sa rejuveneze in profunzime pielea, aplicate atat in forma lichida, ca serumuri, cat si administrate printr-o alimentatie bogata in fructe si legume verzi. Rutina zilnica de ingrijire a pielii trebuie sa tina seama de caracteristicile acesteia (piele grasa sau uscata, cu tendinte de ridare sau sensibila la soare) si este recomandat sa ai produse cosmetice si de ingrijire corporala pentru toate momentele zilei.

Aplica, periodic, masti hidratante pentru fata si par, preparate din ingrediente naturale, si programeaza zile de rasfat la SpA, pentru scrub, impachetari si detoxifiere.

Stil de viata PRO ageing

Asa cum ti-ai dat seama, PRO ageing este o abordare moderna asupra vietii si spune ca experienta si individualitatea sunt mai importante decat perfectiunea si omogenitatea. Adopta un stil de viata relaxat, fii pozitiva si foloseste-ti experienta de viata pentru a pretui lucrurile cu adevarat importante: familia, prietenii, natura, hobby-urile tale.

Hraneste-te cu masura, dar nu renunta la micile placeri culinare sau bahice. Nu este in regula sa devorezi doua pizza si o cutie de inghetata, ca sa-ti plangi de mila ca ai mai imbatranit c-un an. Dar, este OK sa te bucuri, din cand in cand, de o felie de tort sau de o portie de spaghette si-un pahar cu vin.

Fii activa, mergi la sala, invata tango sau ce dansuri iti plac. Ideea este sa faci miscare in mod constant si sa socializezi, mai ales, ca la virsta de acum iti permiti sa fii mult mai selectiva decat in urma cu douazeci de ani si sa-ti petreci timpul doar cu oamenii care te ajuta sa ai o stare spirit pozitiva.

Stil vestimentar PRO ageing

Haina il face pe om, dar femeia face stilul vestimentar care s-o avantajeze. Alege inteligent, nu te lasa pacalita de ideea ca daca te imbraci ca o pustoaica, lumea o sa te si perceapa asa. Nu, nu mai ai douazeci de ani, dar, acest lucru nu inseamna sa renunti la cochetarie. Dimpotriva!

Creeaza tinute care sa-ti puna in valoare corpul, sa fie bine croite si din materiale de calitate. Opteaza pentru culori calde, evita imprimeurile si combina creativ piese clasice, oldies but goldies, cu accesorii moderne.

Umorul este unul dintre secretele reusitei in rutina PRO ageing, iar folosirea lui in construirea stilului vestimentar aduce originalitate si te evidentiaza ca pe o femeie puternica, optimista, cu incredere in sine.

Aplica aceste recomandari si traieste-ti varsta frumos, cu grija fata de trupul si mintea ta. Frumusetea vine din interior, asa ca, fii fara grija: arati bine pentru ca te simti bine, si te simti bine pentru ca te simti tu: veritabila, naturala, unica.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ingrijire ten, #PRO ageing, #rutina PRO ageing , #femei