Sase motive pentru care femeile isi insala partenerul

Marti, 23 August 2011, ora 23:34
7343 citiri
Sase motive pentru care femeile isi insala partenerul
teen problem

Numarul femeilor care isi insala partenerul creste direct proportional cu trecerea anilor, arata diverse studii. Care sunt cauzele acestei tendinte? Femeile moderne au aceleasi posibilitati de care dispun si reprezentantii sexului tare.

Iata care sunt cele mai intemeiate 6 motive care le fac pe femei sa-si insele partenerul de viata, in viziunea celor de la Teen Problem.

1. Cu cat ajungi sa-ti cunosti partenerul mai de-aproape, cu atat devii mai deceptionata

Toti stim ca inceputul fiecarei relatii este minunat. Omul este atat de indragostit, incat nu observa lucruri care cu timpul il vor scoate din sarite.

Trec cele cateva luni de inceput, iti dai jos ochelarii roz si vezi langa tine un om care are atatea deficiente de caracter, atat de multe defecte, ca stai si te intrebi ce ai gasit la el. Cu cat mai multe iluzii false a avut femeia, cu atat este mai mare probabilitatea ca ea sa-si insele partenerul. Ea este dezamagita de barbatul de langa ea si cauta sa-si gaseasca printul ideal in persoana altui reprezentant al polului masculin.

2. Trebuie sa fim chit

Nu exista om sa nu innebuneasca atunci cand afla ca partenerul l-a inselat cu altcineva. O mare parte dintre femei fac gesturi destul de naive: dupa ce afla ca partenerul le-a inselat, ele decid sa faca acelasi lucru, pentru a se razbuna si a-i plati cu aceeasi moneda.

3. Incepe sa te plictiseasca prezenta partenerului

Cu cat timpul in care convietuiesti cu un om este mai mare, cu atat mai mult te obisnuiesti cu prezenta lui, legatura dintre voi devenind plictisitoare si monotona. Frecvent, convorbirile dintre voi se rezuma la intrebri monosilabice iar romantismul nu mai exista, nici macar in vise.

Tii minte cum, candva, stateati tolaniti in iarba amandoi si va faceati planuri despre familie, copii si cariera? Din cauza cotidianului tot mai aglomerat, aceste discutii, care candva pareau normale, au devenit o exceptie.

4. Femeia are nevoie de varietate

Cert este ca femeile sunt mereu nemultumite si nu stiu ce vor. Au o legatura perfecta, un barbat fidel si stabil langa ele, dar deodata constata ca le lipseste ceva. Femeile, care au un partener de vreme indelungata, au nevoie cateodata de o mica escapada, care sa le condimenteze viata, si vor sa se convinga pe sine ca inca sunt atractive pentru reprezentantii polului masculin. Isi doresc sa se asigure ca nu si-au pierdut farmecul.

5. Vanitatea personala trebuie hranita

Cu toate ca femeia are o legatura stabila, ea are nevoie din cand in cand sa-si dovedeasca siesi ca este frumoasa si dorita. Tocmai din aceasta cauza ea isi permite un flirt sau o noapte de amor cu un strain.

6. Traiti in lumi paralele

Exista o veche zicala populara care spune: "nu trebuie sa va priviti unul pe altul, ci e de-ajuns sa priviti in aceeasi directie". La inceputul legaturii voastre, poate v-ati tinut de mana mergand in acelasi sens, dar acum a sosit vremea in care sunteti impreuna dar mergeti paralel. Desi inca sunteti un cuplu, v-ati schimbat radical.

Aveti obiceiuri diferite, iar cand acestea nu coincid va gasiti alti oameni cu care sa va impartasiti ideile. La un moment dat, iti dai seama ca tot ceea ce te leaga de partener este acoperisul casei in care locuiti.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#insala cuplu, #femei insala partener, #cuplu partener femei , #femei