Secretele femeilor, dezvaluite de mirosul lor

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 23:03
4490 citiri
Secretele femeilor, dezvaluite de mirosul lor
Foto: Men\'s Health

Femeile nu au aceleasi preferinte in materie de parfumuri. Daca mai adaugam si mirosul natural al fiecareia si stim sa il interpretam, atunci putem dezvalui multe secrete care le inconjoara.

"Partea creierului care ne ajuta sa mirosim si sa gustam este partea in care se gaseste personalitatea fiecaruia dintre noi", afirma Alan Hirsch, specialist in domeniu, citat de Men's Health.

Intr-un experiment recent, el si colegii sai au dat diferite teste de psihologie unor oameni (in jur de 18.000), au determinat personalitatea fiecaruia si le-au studiat preferintele culinare. Datorita faptului ca preferintele culinare inseamna in mare parte miros, ei au facut o asociere intre personalitate si miros.

Vanilie

Femeile care isi dau cu un astfel de parfum sunt energice. Acest miros a fost corelat de echipa de cercettaori cu femeile care nu sunt blande si linistite, ci dimpotriva.

Arome orientale

Daca o femeie isi da cu un parfum care este remarcat usor, atunci ea incearca sa calmeze pe altcineva, sa convinga si sa fie dorita, spune specialista in parfumuri Renee Bukowski. Astfel de femei prefera relatiile sigure si nu vor sa ii raneasca pe cei din jur, fiind cel mai dorite de barbati.

Flori

Daca unei femei ii place un parfum cu accente florale, atunci ea este o persoana independenta, are incredere in ea si este mai sofisticata decat alte femei.

Lavanda

Femeile care prefera un astfel de parfum sunt ambitioase, ele avand o inclinatie catre mirosurile proaspete. Ele sunt orientate spre dobandirea unor lucruri in viata si spre realizari importante.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#parfum femei cosmetice miros, #mancare hrana personalitate, #secrete femei sex , #femei
Comentarii