Sfaturi cu succes garantat pentru a seduce o femeie

Marti, 31 August 2010, ora 07:01
30644 citiri
Sfaturi cu succes garantat pentru a seduce o femeie

Atunci cand vine vorba de a face ceva ca sa atraga atentia unei femei, multi barbati sunt reticenti sau nesiguri. O mare parte din arta seductiei vine de la sine, din impulsurile pe care persoana respectiva te face sa le simti, insa niciodata nu strica sa stii si cate ceva in plus.

In acest sens, Esquire.com a structurat cateva sfaturi probate si dovedite a fi de succes.

Pasul unu: Abordarea

Acesta este cel mai greu pas. Esecul poate veni usor si poate avea drept cauze incalcarea uneia din urmatoarele reguli:

1. Nu astepta ca ea sa fie singura atunci cand o abordezi; oricum, chiar si daca te place, prietenii ei, cel mai probabil, o vor lua cu ei.

2. Nu te uita la ea pentru mai mult de trei secunde inainte de a te apropia.

3. Nu te teme sa te apropii doar pentru ca sunt si barbati in grupul in care se afla; pot fi colegi, prieteni, rude.

4. Nu incepe o discutie scuzandu-te (pentru deranj spre exemplu); vei da impresia ca cersesti ceva.

5. Nu-i fa complimente generale. In loc, incepi o conversatie cu o istorioara amuzanta sau cu o intrebare despre un fapt anume; oricine se simte bine cand i se cere parerea.

6. Nu ii cumpara ceva de baut. In schimb, acorda-i atentie.

7. Atunci cand este alaturi de prieteni, nu te concentra numai asupra ei. Daca ii vei castiga pe ei, ai mai multe sanse sa o castigi si pe ea.

Pasul doi: Incearca sa o tachinezi putin

Dupa ce te-ai apropiat de ea este bine sa te mai porti din cand in cand ca si cum nu ai fi interesat de ea. Nu gesturi deplasate sau insultatoare, ci doar mici tachinari care sa aiba rolul de a nu o lasa sa se simta sigura ca esti innebunit dupa ea, in aceasta perioada, de inceput.

Pasul trei: Creeaza o legatura emotionala

De acum incepe partea cea mai placuta. Ce era mai tensionat a trecut si vei incepe sa o cunosti cu adevarat. Adu diverse subiecte in discutie si intreab-o cat mai multe despre ea.

Pasul patru: Creeaza o legatura fizica

Niciodata sa nu ceri voie unei femei ca sa o saruti. In loc, invata sa intelegi limbajul trupului. Cateva semnale subtile iti pot sugera daca ea se simte atrasa de tine sau nu. Ai grija insa! Chiar si daca observi anumite indicii, acest lucru nu inseamna ca este gata sa si treaca deja la pasul cel mare cu tine. Iata cativa indicatori ai interesului:

1. Te intreaba care este numele tau si cu ce te ocupi pentru a trai, la scurt timp dupa ce v-ati cunoscut.

2. Isi schimba parerea asupra unei melodii sau unui film in functie de a ta.

3. Tu te lasi usor pe spate, iar ea se apleaca putin spre tine.

4. Daca o iei de mana ea te strange usor.

Citeste si:
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, a semnat pe listele AUR pentru demitere preşedintelui Klaus Iohannis. Gestul edilului este însoţit de critici la adresa şefului...
USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”
USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”
USR respinge afirmaţiile conform cărora fostul ministru al Investiţiilor de Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ar fi plătit pentru a realiza monitorizarea modului în care este implementat...