Sfaturi pentru a cuceri orice femeie

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 08:49
11909 citiri
Sfaturi pentru a cuceri orice femeie
Foto: talknerdytomelover

Potrivit antropologului Helen Fisher, un barbat care nu este previzibil are mai multe sanse de a cuceri o femeie decat unul care se incadreaza in niste tipare. Iar pentru a fi mai optimist, indiferent de femeia care iti place - artista, atleta, medic sau chiar sefa -, este important sa o surprinzi placut inca de la inceput.

Men's Health a cerut parerea mai multor experti in relatii, precum si a doua vedete de la Hollywood, pentru a-ti oferi cele mai inspirate moduri prin care poti castiga inima unei femei.

1. Atleta

Ea trebuie sa se antreneze in fiecare zi, astfel ca isi doreste pe cineva care sa-i impartaseasca pasiunea si straduintele, si nu te va menaja. Cel mai simplu este sa atingi vanitatea ei. "Va adora sa auda cat de atractiv ti se pare corpul ei bine lucrat, cu muschi definiti. Acest lucru arata ca intelegi si apreciezi ceea ce face", e de parere Amy Baltzell, psiholog sportiv.

Functioneaza si cu femeia antrenor, instructor, dresor sau cadru militar.

Un studiu realizat in Turcia a aratat ca atletele au o circulatie sangvina mai buna in zona genitala, comparativ cu femeile sedentare, astfel ca, cel mai probabil, relatia sexuala nu te va dezamagi.

2. Actrita

Cu o astfel de femeie va trebui sa intelegi cat de important este sa reprogramezi (crucial chiar). In multe dati in care veti planui sa faceti un lucru va aparea ceva legat de serviciul ei care va va anula intentiile, viata unei actrite fiind "nomada" si imprevizibila.

Cand o intalnesti, nu-i spune cat de mult iti place cum joaca sau cat ai asteptat ca sa o cunosti. Daca pare receptiva, ofera-te sa-i cumperi ceva de baut. Daca nu, spune-i ca ti-a parut bine sa o cunosti si mergi mai departe.

Metoda functioneaza si cu femeia model, dansatoare sau organizator de petreceri.

3. Colega

O relatie cu o colega este destul de riscanta deoarece, daca se intampla sa va despartiti, va fi mai dificil sa lucrati in continuare impreuna sau sa va vedeti des. Este important sa iti pastrezi demnitatea si sa nu lasi sa se vada suferinta sau emotia.

Sugereaza-i "accidental" sa luati cina, dar spune acest lucru cand sunteti in afara spatiului de lucru. Daca nu accepta, retrage-te si nu mai pomeni nimic de asa ceva. Trebuie sa tratezi situatia delicat si sa arati ca esti deschis la a fi refuzat.

Strategia da roade si cu fosta iubita a prietenului tau, cu colega de clasa, cu cea mai buna prietena a surorii tale.

4. Comedianta

Potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie, comediantii au o inteligenta superioara, dar sunt si mai expusi unor trairi ca furie, suspiciune, depresie, un motiv posibil fiind acela ca ar incerca sa reprime o suferinta din trecut. Cel mai bine este sa nu intri intr-o batalie a simturilor cu ea, deoarece este o profesionista.

Functioneaza si cu reprezentanta de vanzari, cu moderatoarea radio.

5. Sefa

"Femeilor de mare succes le place sa se intalneasca cu barbati nu foarte complicati", spune Gail Evans, fosta vicepresedinta la CNN. Viata este foarte plina si agitata cand esti intr-o functie de conducere, astfel ca un barbat care nu aduce si stresul si grijile lui in relatie devine mai atractiv.

Functioneaza si cu antreprenoarea, mostenitoarea sau agenta de bursa.

6. Femeia doctor

Persoanele care au aceasta meserie sunt foarte dedicate ei si foarte ocupate, fiind cunoscut faptul ca lucreaza si noaptea sau ca pot fi chemate de acasa la munca. Probabil din aceste cauze in spitale exista un tip de flirt care nu mai este intalnit in alte unitati.

Daca reusesti insa sa o faci sa rada, sa se relaxeze, sa uite de slujba solicitanta si plina de responsabilitati pe care o are, atunci ai sanse mai mari sa ramai langa ea.

Functioneaza si cu femeia veterinar, cu dentista sau asistenta medicala.

7. Femeia politician

Aceste femei apreciaza sinceritatea si felul direct de a fi. Prin urmare, incearca sa nu ii ascunzi ceva legat de trecutul tau, mai ales pentru a va feri de un eventual scandal mediatic in cazul in care ajungeti sa aveti o relatie solida si presa descopera ceva "murdar" in viata ta.

Functioneaza si cu avocata, profesoara, producatoarea.

8. Alpinista

Cu cat este mai devotata activitatilor care ii fac inima sa bata tare si ii provoaca mai multa adrenalina, cu atat mai putin disponibila va fi pentru tine. Prin urmare, nu ai decat sa te arati dispus sa o urmezi pana unde poti, fara sa insisti pe stilul clasic cu intalniri la restaurant. Dupa ce-i arati ca poti si tu sa urci un munte rezonabil ca inaltime, poti sa-i ceri si o intalnire eleganta.

Functioneaza si cu femeia pompier, cu politista, ghidul pentru locuri mai salbatice si cu orice alta femeie iubitoare de adrenalina.

9. Femeia barman

Aceste femei lucreaza indeosebi pe timp de noapte, astfel ca trebuie sa fii rabdator. Atunci cand ii ceri prima intalnire, este important sa fii foarte respectuos, mai ales ca ele intalnesc destul de des persoane care se poarta pe dos. In general, este esential sa fii flexibil si creativ.

Functioneaza si cu psihiatra, jurnalista.

10. Muziciana

Cea mai mare piedica intr-o relatie cu o muziciana o reprezinta turneele, care nu sunt usoare nici pentru ea. Arata-te interesat de munca ei si de cantecele ei, dar lasa-i si timp sa creeze.

Functioneaza si cu scriitoarea, femeia designer.

11. Bucatareasa

Surprinde-o cu o masa pregatita de tine. Bucataresele hranesc intotdeauna numerosi oameni, astfel ca din cand in cand le place sa fie hranite. Chiar daca nu te pricepi la fel de bine, gestul va fi cu siguranta apreciat.

Functioneaza si cu femeia care practica terapia prin masaj, cu proprietara unui magazin, cu fermiera.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#sfaturi cucerit femei, #sfaturi cucerit orice femeie, #cum cuceresti orice femeie , #femei