Spectacolele burlesque din perioada interbelica, locuri cu femei dezbracate (Galerie foto)

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 22:40
6514 citiri
Spectacolele burlesque din perioada interbelica, locuri cu femei dezbracate (Galerie foto)

Un documentar realizat recent scoate la iveala imagini inedite din epoca Burlesque din America, ce contine imagini de la show-urile sexy de la inceputul secolului trecut.

Leslie Zemeckis, autoarea "Behind the Burly Q: The Story of Burlesque in America", care se lanseaza oficial pe 1 iunie, include si 80 de fotografii alb-negru ce redau imaginea divertismentului de cabaret din perioada interbelica.

Daily Mail publica o parte dintre aceste fotografii reunite in albumul ce insoteste documentarul lui Leslie Zemeckis, alaturi de interviuri cu fanii show-urilor burlesque, cu muzicienii si, nu in ultimul rand, cu artistele care cantau, dansau si se dezbracau pe scena.

In imaginea de mai jos se poate vedea cum o femeie canta inconjurata de mai multe vedete de salon, iar toate au costume si coafuri similare.

La show-urile burlesque din anii '40 - '50 ai secolului trecut, rolul de moderatori le revenea adesea barbatilor.

O artista burlesque renunta la inhibitii si isi arata pieptul dezgolit in fata spectatorilor.

Glumele si farsele facute in cadrul acestor reprezentantii erau adesea ironii facute pe seama claselor sociale superioare.

Nici glumele cu tenta erotica nu lipseau din spectacolele burlesque, avand in vedere ca, cel mai adesea, femeile care urcau pe scena nu doar cantau si dansau, ci se mai si dezbracau.

Desi moda acestor spectacole a fost inlocuita de numerele contemporane de striptease, exista inca fani, inclusiv femei, care ar da orice pentru a lua parte la un astfel de show vintage.

I.S.

#moda burlesque, #femei dezbracate perioada interbelica, #cabaret show burlesque, #fotografii spectacole burlesque, #stil burlesque femei, #spectacole femei burlesque , #femei