Vrei sa stii ce femeie ai langa tine? Uita-te la culoarea lenjeriei

Sambata, 12 Mai 2012, ora 14:18
4965 citiri
Vrei sa stii ce femeie ai langa tine? Uita-te la culoarea lenjeriei
Foto: Reuters

Culoarea lenjeriei intime poate spune multe despre caracterul unei femei. Cat de romantica, grijulie sau iubitoare este femeia de langa dumneavoastra? Nu aveti altceva de facut decat sa va uitati la culoarea sutienului, de pilda, si va veti da seama cu cine aveti de-a face.

Negru. Este o femeie practica, pentru ca, intotdeauna, negrul are un aspect curat permitand diverse combinatii cu haine diferite. Aveti parte de o femeie curajoasa, puternica si ambitioasa, care vrea sa conduca relatia, insa are si momente in care isi ascunde emotiile, scrie Teen Problem.

Alb. Aceasta culoare accentueaza frumusetea naturala a femeii. Aveti in fata o femeie de incredere, calma si serioasa, iubitoare si grijulie. De obicei, prefera sa fie sincera si sa recunoasca deschis cum se simte. Nevinovatia ei in dormitor este tentanta pentru domni, iar dorinta ei de a invata lucruri noi, si mai delicioasa.

Albastru. Este o femeie care isi doreste o iubire romantica, nebuna, ca-n filme. In alegerea hainelor, are o abordare individuala. In dormitor poate fi copilaroasa, dar si grava, femeia la pieptul careia orice barbat isi doreste sa fie alintat.

Rosu. Este o femeie plina de energie si pasiune, fiind constienta, totodata, de impactul pe care frumusetea ei il are asupra celor din jur. Stie cum sa faca fericit un barbat. Uneori duce lucrurile la extrem, dar aceasta este o trasatura care face parte din natura ei.

#caracter femeie culoare lenjerie, #cloare lenjerie caracter, #lenjerie intima femei , #femei