5 trucuri pentru avea unghii frumoase

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 18:46
6499 citiri
5 trucuri pentru avea unghii frumoase

Manichiura este unul din cele mai reprezentative atribute ale frumusetii feminine.

Potrivit site-ului Bellasugar.com, iti poti mentine unghiile frumoase cu minim de cheltuiala si efort respectand urmatoarele sfaturi:

1. Mentine-ti unghiile la o marime potrivita - desi pentru multe domnisoare/doamne tentatia de a purta unghii lungi este coplesitoare, s-ar putea ca rezultatul sa nu corespunda asteptarilor, intrucat probabilitatea ca acestea sa se rupa este considerabila.

2. Nu folosi prea des oja - exista credinta potrivit careia lacul de unghii (oja) iti protejeaza unghiile, dar, in unele cazuri, acesta nu face altceva decat sa le deterioreze. E posibil ca, in timp, unghiile sa devina casante, astfel incat se recomanda ca oja sa se inlature doar cu dizolvant.

3. Hidrateaza-ti unghiile - dupa ce unghiile au fost sterse cu dizolvant se recomanda aplicarea unui strat de crema hidratanta dupa utilizarea lui, pentru a preveni aparitia iritatiilor si a deshidratarii la nivelul cuticulelor. De asemenea, daca mainile intra des in contact cu apa, este recomandata o crema care contine silicon.

4. Renunta la ticurile nervoase - foarte multe persoane au obiceiul nesanatos de a-si roade unghiile, de a trage cu dintii cuticulele sau de a bate cu degetele in masa. Pe langa faptul ca dantura poate avea de suferit si unghiile vor fi inestetice. In aceste cazuri, se recomanda o mai mare stapanire de sine si constientizarea ticurilor respective, astfel incat ele sa inceteze.

5. Curata unghiile de cuticule - inainte de aceasta procedura, tineti mainile in apa calduta timp de cel putin 5 minute, iar cuticulele vor fi mult mai usor de indepartat astfel. In aceasta etapa, e important sa nu impingeti prea tare cuticulele (va puteti rani si, de asemenea, exista riscul ca procesul normal de crestere a unghiei sa fie compromis).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#mentinere unghii, #protejare unghii, #unghii frumoase , #frumusete