Aslavital Mineralactiv iti ghideaza calea catre frumusete

Advertorial
Vineri, 02 Noiembrie 2018, ora 10:56
9106 citiri
Aslavital Mineralactiv iti ghideaza calea catre frumusete

In goana dupa ultimele trenduri, dupa cele mai noi tehnologii, care este locul frumusetii in lumea moderna? Naturaletea, autenticitatea, individualitatea, echilibrul cu tine si cu lumea exterioara au fost si vor ramane in continuare cele care vor directiona cursul frumusetii, indiferent de era, spatiu sau tendinte. Iar natura va fi cea care va pastra mereu secretele frumusetii adevarate.

Inspirati de natura, specialistii Aslavital au modernizat gama Aslavital Minerlactiv, cu efecte detoxifiante si de protectie impotriva poluarii urbane. Acum aceasta integreaza formulari noi, inovatoare, un design dinamic, distinctiv si forme de prezentare mai comode in utilizare, pentru a raspunde nevoilor de combatere a stresului urban si a poluarii, la care suntem expusi zilnic.

Gama Aslavital Mineralactiv imprumuta de la natura vitalitatea, revigorarea si echilibrul, aducand o infuzie de tinerete si naturalete tenului. Argila naturala din muntii Padurea Craiului, un ingredient unic in Romania, se regaseste in componenta fiecarui produs, stand la baza dezvoltarii gamei.

Argila 100% romaneasca este extrem de apreciata pentru proprietatile sale puternic detoxifiante, mineralizante si regenerante. Aceste beneficii, alaturi de puterea remarcabila deechilibrare a corpului, proprietatile cicatrizante, calmante si antioxidante fac ca produsele din gama Aslavital Mineralactiv sa asigure o protectie avansata impotriva penetrarii impuritatilor, prafului si a expunerii la radiatiile UV si lumina albastra.

Noul complex de ingrediente include si Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres cu rol esential in revitalizarea metabolismului celular si repararea epidermica, si acidul Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti. Actiunea singergica a acestor doua ingrediente cu argila naturala, de provenineta locala, asigura eficienta maxima a programului intens de protectie impotriva poluarii urbane.

Mai mult, in urma masuratorilor instrumentale, produsele si-au demonstrat eficienta si din punct de vedere al hidratarii pielii si al efectelor anti-aging. De exemplu, dupa doar 20 de zile de utilizare a Fiolelor cu colagen, nivelul de hidratare a pielii a crescut cu peste 63%, iar ridurile fine au fost reduse cu pana la 36%.

Cele 15 produse Aslavital Mineralactiv, in functie de tipul de ten si de necesitatile sale specifice, pot fi incadrate in programe personzalizate de ingrijire. Pentru demachiere si tonifiere, gama ofera Apa micelara cu Argila si Emulsia demachianta detox, iar Fiolele hidratante detox si Crema hidratanta antipoluare SPF 10 sunt prevazute, pe langa detoxifiere si protectie impotriva stresuluui urban, pentru pentru hidratarea tenului.

Din categoria produselor antirid, fac parte Crema antirid poluare SPF 10, Elixirul antirid si antipoluare, Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, Crema antirid cu calciu, Fiolele regenerare celulara si Crema netezire riduri de noapte, care previn imbatranirea cutanata, sustin regenerarea celulara naturala si elimina toxinele din piele, asigurand cresterea elasticitatii pielii.

Gama mai include si o Masca detoxifianta cu carbune peel-off si Pudra de Argila pentru tratamente cosmetice. Aceasta din urma poate fi asociata cu diverse ingrediente naturale in preparea unor masti instant, rezolvand astfel anumite probleme specifice ale tenului.

Astfel, toate produsele Aslavital Mineralactiv te vor aduce mai aproape de natura, ajutandu-te sa descoperi secretele sale pentru mentinerea frumusetii si sanatatii tenului tau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Aslavital Minerlactiv, #Farmec produse frumusete , #frumusete