Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cat de eficiente sunt tratamentele de infrumusetare ciudate si scumpe?

Duminica, 15 August 2010, ora 08:02
3621 citiri
Cat de eficiente sunt tratamentele de infrumusetare ciudate si scumpe?
Foto: Dailymail

Inovatiile la capitolul strategiilor de infrumusetare au intrecut de ceva timp o limita a firescului. Daca pana acum o vreme se foloseau produse mai obisnuite, spre exemplu pe baza de miere, au inceput deja sa devina cunoscute tratamente ciudate si scumpe totodata, cele mai multe chiar de lux.

Cu ajutorul unor specialisti britanici, Daily Mail a testat eficienta catorva dintre cele mai neobisnuite produse si tehnici.

1. Masca faciala cu aur

Aceasta promite imbunatatirea elasticitatii tenului si a celulelor deteriorate de factori nocivi cum ar fi fumatul sau razele solare. Cel mai important efect al mastii cu aur de 24 de karate il reprezinta estomparea evidenta a ridurilor.

Evaluare ciudatenie: 5 puncte din 10;

Evaluare eficienta: 9 din 10.

2. Procedura de slabit prin inghetare

Una dintre cele mai recente inovatii in materie de dieta o reprezinta aceasta procedura, care elimina atat grasimea cat si celulita. Un aparat cu laser extrage caldura din tesuturile de sub piele pana cand temperatura din portiunile respective ajunge la zero grade Celsius; in acest moment celulele adipoase sunt distruse fara a afecta pielea sau muschii. Tratamentul nu este invaziv.

Evaluare ciudatenie: 10 din 10;

Evaluare eficienta: 8 din 10.

3. Gel pentru fata cu extract din melci

Mai multe teste clinice au demonstrat ca secretiile melcilor contin cantitati mari de alantoina, o substanta care hidrateaza si linisteste pielea iritata, precum si colagen si elastina, care ajuta la estomparea ridurilor.

Evaluare ciudatenie: 9 din 10;

Evaluare eficienta: 5 din 10.

4. Curatarea sangelui

Tehnica se bazeaza pe capacitatea de reparare a propriului organism. O cantitate de sange luata din brat (cativa mililitri) este supusa apoi unui procedeu prin care sunt extrase trombocitele si plasma din aceasta. Lichidul rezultat este injectat apoi in pielea din jurul ochilor.

Evaluare ciudatenie: 8 din 10;

Evaluare eficienta: 8 din 10.

5. Tratament cu extract din placenta de oaie

Acesta contine peptide care stimuleaza celulele stem pentru a genera mai mult colagen si elastina. In afara de faptul ca ingredientul principal este placenta de oaie, ceea ce este destul de dezgustator, tratamentul ofera rezultate destul de bune.

Evaluare ciudatenie: 6 din 10;

Evaluare eficienta: 8 din 10.

6. Acupunctura

Desi este usor dureroasa, aceasta procedura, folosita de mai mult timp si pentru infrumusetare, nu doar pentru imbunatatirea sanatatii, poate intarzia efectele imbatranirii. Pot fi utilizate pana la 150 de ace in timpul unei sedinte, acestea fiind pozitionate in puncte cheie ale fetei.

Evaluare ciudatenie: 8 din 10;

Evaluare eficienta: 10 din 10.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#tratamente infrumusetare ciudate, #tratamente infrumusetare luxoase, #eficienta tratamente infrumusetare ciudate , #frumusete