Cat sunt de eficiente tratamentele de remodelare corporala?

Advertorial
Vineri, 07 Mai 2021, ora 14:00
3654 citiri
Cat sunt de eficiente tratamentele de remodelare corporala?
remodelare corporala FOTO: epilpoint.ro

Pentru foarte multe doamne si domnisoare surplusul de grasime, celulita sau vergeturile reprezinta probleme care le afecteaza increderea de sine, dar si viata de zi cu zi prin faptul ca simt ca nu pot sa se bucure de corpul lor si de aspectul fizic. Pentru a obtine aspectul fizic dorit este foarte important sa urmezi o dieta recomandata de un nutritionist, sa faci sport constant si sa te hidratezi.

Daca urmezi aceste sfaturi si totusi ai in continuare probleme cu aspectul fizic, in zilele noastre exista posibilitatea de a apela la tratamente de remodelare corporala Bucuresti. Aceste tratamente au in vedere indepartarea surplusului de grasime din diferite zone ale corpului, eliminarea vergeturilor si a celulitei. Cu siguranta ca fiecare femeie care se confrunta cu aceste neajunsuri isi doreste sa isi recapete increderea in modul cum arata, iar aceste tratamente pot fi oricand alegerea ideala.

Tipuri de proceduri pentru remodelare corporala

Datorita faptului ca fiecare persoana care apeleaza la tratamentele de remodelare corporala Bucuresti are anumite caracteristici ale corpului si anumite asteptari, exista mai multe proceduri care se aplica in cadrul acestor tratamente. Pentru reducerea celulitei este foarte eficient tratamentul anticelulitic, tratament care foloseste tehnologia LED pentru diminuarea sau chiar eliminarea celulitei, dar si pentru tonifierea pielii. Tot pentru indepartarea celulitei din zona coapselor se apeleaza la drenajul limfatic.

In vederea reducerii stratului adipos si a surplusului de grasime din diferite zone ale corpului se folosesc proceduri precum mezoterapia, presoterapia, criolipoliza, tratamentul cu radiofrecventa sau drenajul limfatic. Prin mezoterapie se injecteaza un amestec de minerale si vitamine in zonele corpului cu depozite de grasime, iar acest amestec contribuie la diminuarea grasimii. Presoterapia se bazeaza pe un drenaj limfatic pentru a oxigena tesuturile si pentru eliminarea toxinelor din acele zone cu depozite de grasime.

Criolipoliza este acel tratament care ingheata celulele cu grasime si ulterior acestea se vor descompune. Pentru topirea excesului de grasime se poate folosi inclusiv lipoliza cu tehnologie laser pentru zona coapselor si a abdomenului. Folosirea radiofrecventei implica incalzirea acelor zone ale corpului unde s-a acumulat grasime si ulterior indepartarea grasimii respective. In cazul drenajului limfatic vorbim despre masarea usoara a zonelor unde se afla situati ganglionii limfatici la nivelul corpului. Masarea ganglionilor duce la eliminarea toxinelor, a apei din tesuturi si astfel se reduce celulita.

Pe langa faptul ca toate aceste proceduri contribuie la reducerea stratului adipos si la eliminarea celulitei, trebuie spus ca in urma acestor tratamente de remodelare corporala Bucuresti vei avea o piele perfect tonifiata. Acest lucru este cu siguranta un aspect pe care orice femeie si-l doreste atunci cand vine vorba despre aspectul fizic al corpului.

Eficienta tratamentelor de remodelare corporala

Desi multe femei nu apeleaza la tratamentele de remodelare corporala pornind de la premisa ca nu aduc rezultate, trebuie spus ca inca de la prima sedinta se pot observa si se pot simti rezultatele tratamentelor aplicate pentru reducerea stratului adipos, pentru indepartarea celulitei sau pentru a scapa de vergeturi.

Avand in vedere ca pentru aplicarea tratamentelor de remodelare corporala Bucuresti se apeleaza la cele mai moderne tehnologii si echipamente, eficienta acestor proceduri poate fi verificata inca de la primele sedinte de tratament. Dupa o singura sedinta de remodelare corporala intr-o clinica de infrumusetare profesionala vei putea beneficia de diminuarea intre 1 si 5 cm a stratului adipos in anumite zone ale corpului.

Prin urmarea numarului de sedinte recomandat de medicul sub indrumarea si supravegherea caruia se efectueaza tratamentele de remodelare corporala Bucuresti vei putea obtine fara doar si poate rezultatele dorite. Odata incheiat un ciclu complet de tratament pentru remodelare corporala, vei mai avea nevoie doar de sedinte de intretinere la intervale mari de timp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#remodelare corporala, #tratamente remodelare corporala , #frumusete