Ce culori de par se poarta in anul 2016 - de la aramiu, la ombre sau roz

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 14:54
62099 citiri
Ce culori de par se poarta in anul 2016 - de la aramiu, la ombre sau roz
Foto: Pexels/Lifeofpix

Ce culori de par se poarta in anul 2016 iti spunem noi. Cu siguranta esti dornica de o schimbare, insa nu vrei sa dai gres. Te intrebi ce culoare ti se potriveste si mai vrei sa fii si in trend cu moda.

Noi iti venim in ajutor si iti spunem care este moda in materie de culori de par pentru anul 2016. Noul an se preconizeaza ca fiind anul nuantelor nonconformiste si interesante.

Blond deschis

Daca iti doresti sa adopti un aer boem, naturalete si un look fresh, atunci trebuie sa optezi pentru o nuanta de blond. Blond miere, platinat, sampanie sunt printre cele mai cautate culori ale acestui an.

Blondul platinat este recomandat in sezonul rece, iar nuantele mai calde merg cel mai bine primavara si vara. Pentru femeile cu tenul deschis aceasta culoare este ideala, indiferent ca au ochii verzi, negri sau albastri. Ombrele se poarta si ele, daruind un look romantic si senzual.

Idei trasnite de a-ti vopsi parul

Aramiu

Iti doresti o schimbare mai evidenta, insa nu esti convinsa ca roscatul te va prinde bine. Acum poti opta pentru o culoare mai putin intensa, cum ar fi notele aramii. Culorile aramii se potrivesc femeilor cu pielea deschisa la culoare, celor cu ochii verzi, caprui insa si celelalte doamne sau domnisoare pot sa adopte acest look. Culoarea aramie confera un aer timid, jucaus, dar si sexy.

Burgundy

Burgundy este una dintre cele mai populare culori ale anului 2016. O nuanta seducatoare care te va scoate direct din anonimat avantajeaza femeile cu tenul deschis, dar si pe cele cu pielea mai inchisa la culoare. Un look nobil si seducator este culoarea burgundy, vedeta a acestui an.

Satenul inchis

Brunetul nu se mai poarta de ceva vreme, toti stylistii tind sa adopte un look cat mai natural si mai simplu. Satenul inchis si deschis sunt culorile pentru care specialistii opteaza in ultima perioada. Optand pentru aceasta nuanta vei parea mai tanara, iti vei indulci trasaturile si totodata vei capata un aer cat mai romantic. Satenul inchis sau deschis se potriveste oricarei femei, datorita tonalitatii naturale.

Regulile unui par vopsit frumos si sanatos

Culori indraznete

Anul 2016 da startul culorilor tari, culorilor intense. Nuantele indraznete se refera la colorarea parului in roz, albastru, verde sau turcoaz. Nu este necesara vopsirea intreaga a parului, ci doar cateva suvite, ombre sau colorarea varfurilor. Multe vedete de la Hollywood au spart bariera simplitatii cu aceste nuante accentuate.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ce culori de par se poarta, #culori par 2016, #nuante par 2016 , #frumusete