Ce este machiajul cu aerograf - 7 motive pentru a-l incerca imediat

Luni, 15 Iunie 2015, ora 17:15
15955 citiri
Ce este machiajul cu aerograf - 7 motive pentru a-l incerca imediat
Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Vedete fara cosuri, cearcane, pori mari, pete - o realitate parca inventata de reviste, nu-i asa? Ei bine, nu totul se datoreaza editarii pozelor in Photoshop, chiar daca acesta parea sa fie secretul lor de la bun inceput. Vedetele mai folosesc un truc: machiajul cu aerograf.

Daca nu ati auzit de el, aflati ca reprezinta o tehnica folosita des in industria cinematografica pentru a oferi un finisaj perfect actorilor, in special daca se filmeaza HD, explica pentru Ziare.com Lizi Serbanescu, specilist psihoestetica.

Altfel, tehnologia HD ar dezvalui particulele de pudra si machiaj lichid aflate la baza porilor impreuna cu ridurile profunde imposibil de acoperit.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

Aplicat cu ajutorul unui pistol cu aer si al unui compresor, acest tip de machiaj se asterne pe fata usor, uniform, conferind un aspect natural tenului intreaga zi. Fata de machiajul traditional, nu trebuie reaplicat dupa cateva ore si este rezistent la apa.

Machiajul aerograf este de patru feluri: bazat pe apa, pe alcool, silicon sau pe baza unei combinatii de polimeri.

Machiajul bazat pe multi pigmenti fini dizolvati in apa este recomandat utilizarii zilnice. Asul din maneca al make-up artistilor este cel bazat pe silicon; acestia il folosesc adesea la realizarea unui make-up pentru ocazii speciale (de obicei, nunti si baluri).

In schimb, machiajul cu alcool este recomandat doar persoanelor care doresc sa-si creeze tatuaje false, iar cel pe baza de polimeri lasa un aspect extrem de mat pielii.

Asadar, de ce ar trebui sa inlocuiesti trusa traditionala de make-up cu un aerograf?

1. Utilizeaza o cantitate mica de produse cosmetice care odata pulverizate devin aproape invizibile.

2. Este extrem de rezistent - asteapta-te la un look ireprosabil pentru 12-24 de ore.

3. Formula folosita este usoara, lasand pielea sa respire, spre deosebire de fondurile de ten traditionale.

Mancarimi si ten rosiatic? Ce este dermatita de contact si cum o tratezi

4. Aplicarea machiajului este 100% igienica, pentru ca mainile nu ating fata.

5. Odata ce prinzi experienta, iti vei da seama cat de mult timp economisesti folosind aerograful.

6. Poti crea umbre si lumini prin suprapunerea mai multor straturi de machiaj, alternarea presiunii din aerograf si a distantei de aplicare acolo unde simti ca este nevoie.

7. Acopera complet imperfectiunile fara sa lase senzatia unei masti si confera tenului un aspect mat.

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Ce este machiajul aerograf, #avantaje machiaj aerograf, #tipuri machiaj aerograf , #frumusete