Cele mai noi produse Gerovital H3 Equilibrium, destinate tenului cu imperfectiuni pigmentare

Comunicat de presa
Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 12:30
33617 citiri
Cele mai noi produse Gerovital H3 Equilibrium, destinate tenului cu imperfectiuni pigmentare

In ultimii ani, observam cum se acorda din ce in ce mai multa atentie tenului, iar rutina de ingrijire a devenit mai complexa. Unul dintre cele mai complicate tenuri este cel cu imperfectiuni pigmentare, pentru ca necesita o ingrijire speciala. (P)

Petele pigmentare sunt o problema inestetica cu care se confrunta multe persoane si care provoaca un adevarat disconfort atunci cand acestea apar la nivelul fetei si al decolteului, insa vestea buna este ca exista solutii pentru eliminarea acestor imperfectiuni.

Pentru a raspunde acestei probleme, specialistii Gerovital au creat formule eficiente pentru un ten luminos si fara pete, reunite in gama Gerovital H3 Equilibrium.

Cele mai recente produse care completeaza gama sunt serul si crema pentru depigmentare Gerovital H3 Equilibrium, produse ce au la baza un complex vitaminic activ, compus din vitamina C lipozomala, niacinamida, un derivat al vitaminei B3 si vitamina E.

Cele doua produse inovatoare de ingrijire a fetei se adreseaza persoanelor care, indiferent de varsta, prezinta pete pigmentare, neuniformitati de culoare, pistrui si care efectueaza tratamente faciale in saloanele profesionale, apoi urmeaza indicatiile de tratament acasa.

Serul Depigmentare Gerovital H3 Equilibrium este destinat zonelor cu pigmentatie intensa si contine ingrediente active cu efect sinergic de decolorare, uniformizare si redare a luminozitatii pielii. Serul se aplica pe zonele cu pigmentatie intensa sau pe toata fata, de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de 2 luni.

Dupa aplicarea serului, pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea Cremei Depigmentare Gerovital H3 Equilibrium. Crema se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de minimum 2 luni, pe toata fata. Folosite impreuna, rezultatele sunt uimitoare si vizibile dupa numai cateva zile de folosire.

Pentru un program de ingrijire complet si eficient, consilierii in frumusete recomanda folosirea produselor din aceeasi gama. Iar inainte de stabilirea unui tratament facial, este indicat sa consultati un medic dermatolog pentru o parere avizata.

Linia Gerovital H3 Equilibrium contine produse de calitate, cu ingrediente care se remarca prin rezultate spectaculoase, pentru necesitati specifice de ingrijire. Acestea sunt dedicate ingrijirii tenului si corpului in saloanele cosmetice si intretinerii acasa a tratamentelor efectuate in saloane.

Produsele pot fi achizitionate din reteaua de magazine de brand Gerovital si Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, de pe marketplace-ul www.emag.ro sau de la agentii de vanzari pentru saloanele cosmetice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gerovital H3 Equilibrium, #produse ingrijire ten pigmentat , #frumusete