Celebritatile cu cele mai populare coafuri ale tuturor timpurilor (Galerie foto)

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 18:16
8916 citiri
Celebritatile cu cele mai populare coafuri ale tuturor timpurilor (Galerie foto)

Celebritatile au avut dintotdeauna si un rol de model pentru oameni din intreaga lume, in special in privinta tunsorilor si a vestimentatiei.

Un sondaj realizat de celebra companie de produse pentru par Goody a evidentiat cele mai populare sase coafuri aduse la moda de vedete, la care site-ul Marie Claire a adaugat inca patru, unele dintre ele fiind la mare cautare si astazi.

Iata care sunt celebritatile cu cele mai populare coafuri:

1. Jennifer Aniston

De cand actrita a debutat in serialul "Friends" ("Prietenii tai") cu rolul lui Rachel, in 1994, mai mult de 11 milioane de femei au incercat tunsoarea pe care vedeta o avea la acea vreme.

2. Meg Ryan

In ceea ce priveste aspectul fizic si mai ales tunsoarea, actrita s-a facut cunoscuta in special ca o femeie copilaroasa, dar sexy.

3. Dannii Minogue

Tunsoarea bob a lui Dannii, sora mai celebrei cantarete Kylie Minogue, este sofisticata si ofera un plus de incredere celor care o aleg.

4. Printesa Diana

In timpul scurtei sale vieti, care s-a sfarsit tragic intr-un accident de masina, Printesa Diana a reusit sa atinga apogeul elegantei. Potrivit sondajului, tunsoarea ei este inca populara printre femeile de orice varsta.

5. Victoria Beckham

Sotia fotbalistului David Beckham si una din membrele trupei Spice Girls, care, in timpul existentei trupei era cunoscuta si sub pseudonimul "Posh", a facut furori cu tunsoarea ei asimetrica.

6. Farrah Fawcett

Din pacate, actrita s-a stins din viata anul trecut in iunie, insa tunsoarea ei rebela este populara inca printre femeile de pretutindeni.

7. Michelle Obama

In 2007 era destul de necunoscuta, insa, odata ajunsa la Casa Alba in calitate de Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama a devenit celebra si prin eleganta si tunsoarea ei.

8. Marilyn Monroe

Buclele blonde ale celebrei actrite pot oferi oricarei femei careia i se potriveste aceasta nuanta o atitudine sexy.

9. Mia Farrow

Dupa ce, in 1968, Mia Farrow a primit aceasta tunsoare extrema, dar feminina, pentru rolul din "Rosemary's Baby", mii de femei au cerut sa fie tunse la fel.

10. Blake Lively

Actrita americana este de asemenea una dintre cele mai cunoscute blonde, a carei tunsoare lejera a fost tot una dintre cele mai cautate.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cele mai populare coafuri, #cele mai populare tunsori, #cele mai populare tunsori vedete, #tunsori celebre vedete, #tunsori populare celebritati , #frumusete