Cum sa ai niste sprancene superbe

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 08:09
14687 citiri
Cum sa ai niste sprancene superbe

Multe femei se tem sa se lase pe mana unei persoane care sa le lucreze sprancenele, deoarece macar o data in viata li s-a intamplat, probabil, sa plece de la salon cu o usoara sau mai grava asimetrie, un arc al sprancenei nu perfect conturat sau cu ele mult mai subtiri decat si-ar fi dorit.

Mersul la salon nu este, insa, singura varianta. Makeup artistul Sumsa Patel da, prin intermediul Parade, cateva sfaturi:

Determina pozitionarea sprancenelor in functie de ochi: priveste bine forma lor, ia in considerare structura osoasa, masoara-ti ochiul de la interior pana la exterior. Daca lungimea aceasta este de 7 centimetri, iar distanta dintre ochi este la fel de mare, inseamna ca te incadrezi in dimensiunile normale.

Distantare: daca ai ochii putin mai apropiati este nevoie sa faci o distantare intre sprancene, pentru a nu crea o impresie de incruntare. Ele trebuie sa inceapa putin mai in exterior decat coltul intern al ochiului. Daca ochii sunt mai departati unul de altul nu este nevoie sa pensezi prea mult in zona nasului, caci niste sprancene usor mai apropiate te vor avantaja.

Cum sa dai forma: sprancenele trebuie sa inceapa in mod normal de la coltul ochiului de langa nas, arcuirea sa creasca usor pana spre jumatate, dupa care sa coboare usor pana spre final. Forma arcuirii depinde in functie de oasele fetei.

Sprancenele rotunjite vor arata mai feminine si iti vor crea impresia unei fete micute, de papusa. Cele cu o bolta inalta sunt bune pentru persoanele care vor sa mascheze pielea usor lasata a pleoapei superioare, oferind un aspect mai tanar. Cele drepte arata foarte bine in cazul persoanelor cu o fata mai lunga.

Punere in practica: pune putin fond de ten in zona sprancenelor si apoi foloseste un creion pentru a contura exact forma pe care o doresti. Uita-te in oglinda de aproape si apoi departeaza-te putin, la circa un metru, iar dupa ce constati ca ai ales forma perfecta, poti incepe pensarea propriu-zisa, indepartand toate firele care ies din conturul creat de tine.

#forma sprancene, #sprancene pensare corecta, #sprancene pensat, #sprancene frumoase sfaturi , #frumusete