Cum sa ai sprancene perfecte

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 19:16
10316 citiri
Cum sa ai sprancene perfecte

Cu o pereche de sprancene aranjate perfect nu mai ai nevoie decat de putin fond de ten, un blush subtil si un rimel pentru a iesi din casa cu fruntea sus spre orice destinatie.

Potrivit Real Beauty, scopul pensarii trebuie sa fie ca sprancenele sa arate mai bine decat inainte, sa fie ingrijite, dar nu sa se schimbe complet forma acestora.

In primul rand, trebuie sa te hotarasti daca apelezi la un pensat normal sau la epilare. Pensatul iti ofera foarte multa siguranta in alegerea formei si precizie in lucrul cu detaliile. Epilatul este o optiune mai buna pentru femeile care isi aranjeaza sprancenele pentru prima data sau care au foarte mult par de indepartat.

Procedeul este simplu, se incalzeste ceara si se aplica cu atentie exact pe zona care se doreste a fi epilata. Se adauga o bucatica de bumbac sau alt material peste ceara si cand aceasta se raceste, se trage, luand cu sine si firele de par. Nu te speria in cazul in care observi mici pete rosii sau bubite ce seamana cu niste cosuri. Vor trece in scurt timp. Totusi, nu-ti programa o astfel de sedinta la cosmetica inainte de o intalnire.

Daca ai tenul gras, nu lasa cosmeticiana sa iti aplice o crema prea hidratanta in zona proaspat epilata, caci porii sunt inca deschisi de ceara si vor asimila mai mult decat este nevoie.

De fapt, cel mai bine este sa nu folosesti produse anti-acneice sau care contin acid alfa-hidroxil timp de 2-3 zile dupa epilare, caci s-ar putea sa apara iritatii. Spre deosebire de restul corpului, pielea de pe fata este curatata mai mult si nu prea exista piele moarta la suprafata tenului, de aceea atunci cand se efectueaza epilarea sprancenelor, pielea pe care se aplica ceara ramane foarte sensibila, intrucat efectiv isi pierde un strat superficial.

Daca nu ti-ai mai pensat sprancenele pana acum, mergi la un salon la care stii ca a mai fost o cunostinta de-a ta, pentru a fi sigura ca te lasi pe mana unei profesioniste. O forma eronata a acestora iti poate deforma fata timp de cateva saptamani.

In fuctie de cat de dese sunt firele de par, s-ar putea sa fie nevoie sa folosesti un creion special apoi, cu care sa formezi un contur si sa acoperi zonele goale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#aranjare sprancene, #forma sprancene, #sprancene dese, #epilare sprancene , #frumusete