Cum sa iti mentii sanii fermi si tineri

Duminica, 22 Iulie 2012, ora 09:40
7948 citiri
Cum sa iti mentii sanii fermi si tineri

Poate ca Madonna a vrut sa faca un gest extrem, asa cum si-a obisnuit publicul, dar sanul scos la vedere de artista pe scena la 53 de ani a aratat o realitate cat se poate de urata pentru multe femei trecute de prima tinerete: o piele lipsita de fermitate, lasata, inestetica.

Nicio alta parte a corpului nu este mai afectata de gravitatie decat sanii, conform Daily Mail. Iata ce poti face pentru a incetini acest proces:

Sa iti mentii o greutate constanta

In jur de 70% dintre glandele aflate in sani sunt amestecate cu grasime, restul acesteia fiind imediat sub piele. Aceasta din urma fluctueaza atunci cand tu scazi si cresti in greutate, pielea fiind grav afectata in dietele de tip yoyo.

Nu iti face griji pentru alaptat

Femeile au invinovatit ani intregi alaptatul pentru sanii lasati, dar cercetatorii spun ca nu este chiar asa. Este extensia si contractia glandelor mamare care provoaca lasarea sanilor. Nu exista nicio diferenta intre femeile care isi hranesc copiii la san si cele care nu fac acest lucru.

Scapa de tigari

Pielea de pe sani are, ca peste tot pe corp, fibre de colagen care o fac sa fie ferma si elastica. In timp, acestea dispar. Este important sa nu iti expui pielea prea mult la soare, din cauza radiatiilor ultraviolete, si sa nu fumezi, caci tutunul deterioreaza grav epiderma si poate chiar sa duca la cancer de san.

Foloseste creme care contin estrogen si vitamina E pentru cea mai buna ingrijire.

Fa exercitii fizice, dar ai grija la miscari bruste

Atunci cand vine vorba de sport, exista atat parti bune, cat si rele. Facut in conditiile corecte, sportul ajuta la o mai buna alimentare cu sange a sanilor. Atunci cand nu exista insa o sustinere optima la nivelul pieptului, pielea si ligamentele se intind din cauza miscarilor bruste, ducand la lasarea tesutului.

Nu poti lupta cu hormonii

Estrogenul este principalul hormon care asigura infatisarea sanilor, facandu-i sa si creasca. In fiecare luna hormonul fluctueaza, pregatind corpul femeii pentru o eventuala sarcina, dar dupa menopauza acesta scade brusc, sanii fiind parca goliti. Din fericire, ei pot fi ajutati sa-si recapete aspectul prin celelalte metode, mentionate mai sus.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sani fermi sfaturi, #sani fermi stil viata, #sani lasati prevenire, #sani fumat colagen, #sani hormoni , #frumusete