Cum sa scapi de cosuri cu ajutorul oualor

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 11:25
105413 citiri
Cum sa scapi de cosuri cu ajutorul oualor

Ai probleme cu tenul si cand iti este lumea mai draga iti apare cate un cos urias? Poti incerca o masca cu ou. Nu suna prea placut, iar senzatia lipicioasa si rece pe care o vei avea nu va fi deloc incantatoare.

Se pare insa, potrivit Typef.com, ca in ciuda acestor senzatii, dupa cateva saptamani de folosire a acestei masti in mod regulat, vei observa o imbunatatire clara: porii se vor micsora si pielea va fi mai catifelata la atingere. Tipul de piele difera de la om la om, la fel si rezultatele, dar merita sa faci o incercare.

Nutrientii din oua

Oul chiar este un aliment-minune, bogat in vitaminele A, D, E, unele tipuri de vitamina B si seleniu, toate fiind nemaipomenite pentru piele. Daca nu poti consuma oua din cauza nivelului mare de colesterol, poti beneficia macar de cativa nutrienti pe care ii va absorbi pielea din aceste masti.

Ouale contin si un nutrient numit colina, care ajuta la reducerea inflamatiei(care este de vina in cazul acelor cosuri rosii si dureroase).

Masca cu albus de ou

Persoanele cu ten gras vor avea de castigat in urma unei masti cu albus de ou. Separa albusul si amesteca-l pana se transforma intr-o spuma. Apoi aplica un strat subtire si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute.

Vei incepe sa simti ca masca incepe sa te stranga, moment in care este bine sa te clatesti. Prin acest proces de strangere, porii ti se vor micsora si vei scapa in mod natural de impuritati.

Galbenusul de ou

Masca aceasta este perfecta pentru persoanele cu tenul sensibil, continand vitamina A si E, doi nutrienti care sunt vitali pentru pielea cu predispozitie spre acnee, dupa cum arata un studiu publicat in revista de Dermatologie Clinica si Experimentala. Mai mult, previne cicatricele din urma cosurilor. Este bine sa lasi masca sa actioneze timp de 20-30 minute, dupa care clateste din abundenta.

Amestec de ou cu alte ingrediente

Te-ai plictisit de mastile poate prea simple? Poti adauga o lingurita de ulei de masline, miere si lapte peste galbenusul de ou, pentru un plus de hidratare. Peste albusul de ou poti adauga cateva picaturi de lamaie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#masti frumusete, #masca ten gras, #masca ten acneic, #masca fata, #masca din ou, #masca acnee, #pori mariti remediu , #frumusete
Comentarii
Poza ovidius37
ovidius37
rank 5
E mai buna rosia decat oul pt chestia asta !
Poza AndreeaPodarescu
AndreeaPodarescu
rank 1