Cum sa scoti in evidenta frumusetea interioara

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 22:10
8199 citiri
Cum sa scoti in evidenta frumusetea interioara
Foto: Trend Kid

Frumusetea poate fi privita din mai multe unghiuri. Astfel deosebim frumusetea exterioara de cea interioara.

Avem propriile criterii de a judeca frumusetea unei femei si o cautam din unghiuri diferite si astfel decidem daca este frumoasa sau nu. Fiecare femeie este frumoasa si unica in felul ei.

Industria frumusetii se afla peste tot. Cele mai multe femei petrec majoritatea timpului si investesc banii in produse de frumusete. Dar si cele cu o situatie materiala mai proasta cumpara produse ieftine care le fac mai mult rau decat bine.

Secretele femeii care vrea sa placa, indiferent de varsta

Este dreptul fiecarei femei sa aiba un aspect frumos. Fiecare vrea sa i se spuna vorbe frumoase, dar splendoarea ei se afla in afara imaginii fizice.

Frumusetea fizica este doar un aspect, pe cand personalitatea interesanta si fermecatoare reprezinta un amestec complet de caracteristici precum bunele maniere, comportament, zambet, inteligenta, sens al umorului, valori sociale si familiale etc., toate creeand o femeie atragatoare si frumoasa.

Imaginea exterioara este intr-adevar foarte importanta, dar trasaturile interioare ale unei persoane sunt mult mai importante. In afara de ingrijirea frumusetii fizice, de ce sa nu ingrijesti si pe cea interioara.

Frumusetea pe care o admira toata lumea a devenit o comoditate rara in zilele noastre. Pe drumul catre salon, gandeste-te la modalitati de a imbunatatii partea interioara.

Nu ai nevoie de un machiaj vizibil, foarte strident sau de haine si bijuterii mari, care sa te scoata in evidenta. Creeaza o imagine cat mai naturala, ingrijeste-ti pielea, mainile, tenul, unghiile si adopta un stil vestimentar care sa te reprezinte, care sa-ti scoata in evidenta trasaturile specifice.

Ce aduce frumusete unei femei?

Dar cel mai important este sa ai o atitudine pozitiva, sa indepartezi stresul si toate actiunile care nu iti fac bine nici tie, dar nici organismului tau. Nu uita ca toate trairile se reflecta pe chipul tau, asa ca adopta o atitudine cat mai optimista.

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#frumusete interioara femei, #femeie frumoasa , #frumusete